Musiker 50 % med gospelinriktning

Ledig tjänst på Vindelns församling

Sök ledigt jobb som Kantor/Kyrkomusiker i Vindeln. Nu finns det en ledig tjänst på Vindelns församling i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-26.

Hitta till arbetsplatsen på Vindelns församling

Arbetsplatsen hos Vindelns församling ligger i Vindeln i Västerbottens län.

Yrke Kantor/Kyrkomusiker
Arbetsort Västerbottens län – Vindeln
Arbetsplats Vindelns församling
Organisationsnummer 2520041050 (Vindelns församling)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Vindelns församling

Välkommen att söka tjänst som kyrkomusiker i Vindelns församling.

Gudstjänster och kyrkliga handlingar är en självklar och viktig del av arbetsuppgifterna i denna tjänst. Vi önskar att du tillsammans med andra medarbetare ska fortsätta att utveckla gudstjänstlivet i vår församling och låta kyrkomusikens kraft få allt större genomslag

Vi ser också fram emot en musiker som vill arbeta med att leda Vindelns gospelkör, rekrytera nya körmedlemmar, medverka med gospelkören i församlingsgudstjänster enligt årsplan, utföra två gospelkonserter per år i församlingen samt planera för och genomföra körresor.

Tjänsten omfattar 50 % tjänstgöring och vi vill att du har kantorsexamen eller annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren bedömer som tillfredsställande för tjänstens innehåll, vidimerad erfarenhet av att leda en gospelkör, god samarbetsförmåga samt en vilja och förmåga att se arbetet med en gospelkör som en mycket viktig del i församlingsbyggandet.

Tillträdesdatum är 1 september 2024 eller enligt överenskommelse.


Är du intresserad av tjänsten på Vindelns församling? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kantor/Kyrkomusiker är 2024-05-26.

Sök andra jobb som kantor/kyrkomusiker

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

  • Vindeln
    Musiker 50 % med gospelinriktning

    Ledigt jobb som kantor/kyrkomusiker på Vindelns församling i Vindeln

    Arbetsplats-logga

    Sök jobbet som kantor/kyrkomusiker