Assistera i en Klinik

Ledig tjänst på DrYangs klinik

Sök ledigt jobb som Packare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på DrYangs klinik i Stockholms län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på DrYangs klinik

Arbetsplatsen hos DrYangs klinik ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Packare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats DrYangs klinik
Organisationsnummer 5567391817 (Sino-Scandinavian Healthcare AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Vi söker efter någon som vill jobba med kinesisk medicin. Du kommer att jobba med allt från pack och plock av kinesiska örter till kundtjänst samt att städa samt kommunicera med patienter. Därför vore det toppen om du är en all around service minded person. Du behöver inte ha erfarenhet, vi lär dig allt som du behöver kunna.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på DrYangs klinik ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Packare är 2024-05-31.

Sök andra jobb som packare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb