Marknadskommunikatör

Ledig tjänst på Spobik

Sök ledigt jobb som Marknadskommunikatör i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Spobik i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-09-13.

Hitta till arbetsplatsen på Spobik

Arbetsplatsen hos Spobik ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Marknadskommunikatör
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Spobik
Organisationsnummer 5591556633 (Spobik AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-09-13

Gillar du att utmana dig själv och vara kreativ?

Spobik AB driver några av Sveriges ledande specialistbutiker online inom cykel och hockeyutrustning. Utöver onlinebutikerna kompletterar vi även med flera fysiska hockey- och cykelbutiker/verkstäder. Vi erbjuder ett brett sortiment inom våra expertisområden, från ledande varumärken på marknaden. Huvudkontor, lager och butik är beläget i Jönköping, Stockholm och Karlstad.

Om jobbet

Som en del avmarknadsteamet på Spobik ABkommer du att utgöra en viktig roll i kommunikationen utåt till våra kunder, både på sajten och i digitala kanaler.

I rollen som marknadskommuniköringår det att skapa kampanjmaterial och contenttill våra sajter, mailutskick, sociala medier m.m. Vi i marknadsteametjobbartätt tillsammans med it,inköp- och säljför att tillsammansskapa kampanjer och innehåll på sajterna som alltid genomsyrar rätt budskap och tonalitet.

Vem är du?Som person gillar du högt tempo, du är ansvarsfull och noggrann.Du är en kreativ person med många nya idéer och tankesätt. Du strävar hela tiden efter att nå uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Du bör kunna arbeta självständigt samt i grupp.

Vad kan vi erbjuda?Ett roligt arbete med härliga kollegor.För rätt person finns det stora möjligheter kring utveckling och större ansvar.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

  • Erfarenhet inom marknadsföring och e-handel (utbildning/tidigare arbete)
  • God förståelse för marknaden
  • Kunskaper i Adobe eller liknande program
  • Gillar att jobba med snabba deadlinesoch i team
  • Ansvarstagande

    Anställningsform och lokalisering:Vi söker både dig som vill arbeta heltid. Arbetet utförs på vårt kontor beläget på Hedenstorp i Jönköping.

    Intresserad?Låter detta för roligt att vara sant? Bifoga CV, portfolio på tidigare foto/filmprojektoch ettpersonligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen.Tjänsten tillsätts efter överrenskommelse.

    Om företagetSpobik ABär en del av Wesports Scandinavia AB.WeSports är en grupp av enskilda företag, med både onlinebutiker, fysiska destinationer och produktmärken.Vi är ett team från hela världen, med experter inom vår sport, experter på produktutveckling, online -plattformar, logistik och service. Vi arbetar tillsammans som ett team, vilket gör varje företag starkare än ensam. Läs mer påwesports.se


    Är du intresserad av tjänsten på Spobik? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Marknadskommunikatör är 2024-09-13.

    Sök andra jobb som marknadskommunikatör

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


    Om Svenskajobb.se

    Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

    Sök lediga jobb

    Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb