Sommarjobb inom produktion - Helsingborg

Ledig tjänst på Processbemanning AB

Sök ledigt jobb som Maskinoperatör, gummiindustri i Helsingborg. Nu finns det en ledig tjänst på Processbemanning AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast månads- vecko- eller timlön. Arbetet är Heltid 3 - 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Processbemanning AB

Arbetsplatsen hos Processbemanning AB ligger i Helsingborg i Skåne län.

Yrke Maskinoperatör, gummiindustri
Arbetsort Skåne län – Helsingborg
Arbetsplats Processbemanning AB
Organisationsnummer 5560594987 (Processbemanning Svenska AB)
Anställningsvillkor Heltid 3 - 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Processbemanning AB Om Processbemanning AB:


Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag. 




Är du på jakt efter sommarjobb som produktionsarbetare, truckförare eller maskinoperatör i Helsingborgsområdet? Då kanske vi har ett jobb för dig!
 
Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom produktion hos våra kunder i Helsingborg med omnejd. Tjänsten är på heltid och varaktigheten är beroende på uppdragsgivare men cirka fram till augusti (stor chans till förlängning). Som sökande är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion som maskinoperatör, truckförare eller liknande. Arbetstiden är uppdragsspecifikt med störst sannolikhet 2-skift (dag och kväll) under vardagar. 

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är positiv och glad, framåt, självgående och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt med ett eget driv eller att samarbeta tillsammans med andra på arbetsplatsen. Ledorden ansvarstagande, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. 

Krav för tjänsten är:
- Dokumentationsvana
- Tekniskt intresserad
- Svenska och engelska i tal och skrift 
- Tillgänglig för skiftarbete (dag och kväll)

Meriterande för tjänsten:
- Körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till din arbetsplats
- Truckkort 
- Tidigare erfarenhet av produktion/industri

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!
Är du intresserad av tjänsten på Processbemanning AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Maskinoperatör, gummiindustri är 2024-05-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb