Timvikarier till grundskolan

Ledig tjänst på Vindelns kommun, Barn- och utbildningssektorn

Sök ledigt jobb som Grundlärare, förskoleklass och 1-3 i Vindeln. Nu finns det en ledig tjänst på Vindelns kommun, Barn- och utbildningssektorn i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Timlön. Arbetet är Heltid/Deltid. 0-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning till . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Upp till 10 dagar. Sök jobbet senast 2024-05-05.

Hitta till arbetsplatsen på Vindelns kommun, Barn- och utbildningssektorn

Arbetsplatsen hos Vindelns kommun, Barn- och utbildningssektorn ligger i Vindeln i Västerbottens län.

Yrke Grundlärare, förskoleklass och 1-3
Arbetsort Västerbottens län – Vindeln
Arbetsplats Vindelns kommun, Barn- och utbildningssektorn
Organisationsnummer 2120002544 (Vindelns kommun)
Anställningsvillkor Heltid/Deltid. 0-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning till
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Timlön
Anställningens längd Upp till 10 dagar
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-05-05

TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN
Vår organisation formas genom våra medarbetare.

Det är människorna som utför uppdragen och levererar samhällsnyttan. Tillsammans gör vi skillnad och skapar värde för många. Tillsammans utvecklar vi verksamheter och människor. I den värld vi lever i behövs all kompetens, och alla är viktiga. Vi behöver ständigt nya medarbetare som kan arbeta vid behov i våra olika verksamheter. Vi söker därför timvikarier som vill arbeta i grundskolan samt anpassad grundskola. Varmt välkommen med din ansökan!

VÅRT ERBJUDANDE
Vi förstår att du som letar nytt jobb har många frågor. Att välja arbetsgivare är ett stort och viktigt beslut, och vi vill göra det enkelt för dig att hitta den information du söker. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln/karriar 

DITT NYA JOBB
Som timvikarie jobbar du på flera arbetsplatser som bestäms utifrån dina förutsättningar och verksamheternas behov. Du anger själv vilka dagar och tider du kan arbeta med hjälp av vårt digitala vikariehanteringssystem.

Inom grundskolan arbetar du antingen som lärarvikarie eller som resurs. Som lärarvikarie inom grundskolan ansvarar du för och leda undervisning enligt en färdig planering och i vissa fall göra egen planering. Som resurs arbetar du antingen med en särskild elev eller med en grupp elever. 

Du behöver ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra vuxna i team, kunna sätta dig in i olika skolors rutiner och hantera situationer som kan uppstå i klassrummet. Du medverkar till att alla barn och elever ska få bästa möjliga förutsättningar för att nå skolans kunskapsmål.

I denna rekrytering gör vi löpande urval och tillsättningar. 

DIN KOMPETENS
Vi söker dig som har minst avslutad gymnasieutbildning, gärna inom ett relevant område för tjänsten. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du bör ha ett stort intresse för barns lärande och utveckling.

Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Som timvikarie behöver du vara beredd på att varje dag kan se olika ut. Du behöver därför ha förmågan att snabbt kunna ställa om i arbetet. Du är även trygg i rollen som förebild, du är självgående och du vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Du kan samarbeta väl med andra har en god känsla för service. 

Det är positivt om du har B-körkort men det är inget krav.

KRAV
För denna tjänst krävs att du uppvisar ett giltigt utdrag ur Polisens belastningsregister innan anställning. 

VISION 2030 - TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN
Vindeln ska vara hemma – för alla som bor och verkar i kommunen. Här går livet ihop. Här finns plats för vardag och fest, arbete och ledighet och för familj och vänner. Här finns rum för utveckling och etablering. Här finns också plats för själen, för storheten och för äventyret – precis utanför dörren väntar det. Vi som bor här är alldeles vanliga människor, kanske bara lite stoltare och lite modigare än folk är mest. #tillsammansärvivindeln

Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Här kan du läsa mer om hur det är att leva, bo och verka i Vindelns kommun: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln

 ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Timvikariat 

Omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Vi har valt att ta bort det personliga brevet ur ansökningsprocessen. Istället ställer vi ett antal urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes intresse och motivation samt hur väl denne matchar med tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.


Vindelns kommun är ett förvaltningsområde för samiska språk. Därför är det positivt om du har kunskaper inom något samiskt språk.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman (räddningstjänstpersonal i beredskap). Vill du veta mer om vad det innebär? Se https://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. 


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun
Är du intresserad av tjänsten på Vindelns kommun, Barn- och utbildningssektorn? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grundlärare, förskoleklass och 1-3 är 2024-05-05.

Sök andra jobb som grundlärare, förskoleklass och 1-3

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb