Drifttekniker till VA-avdelningen - Vimmerby Energi och Miljö AB

Ledig tjänst på Vimmerby Kommun

Sök ledigt jobb som Driftmaskinist, reningsverk i Vimmerby. Nu finns det en ledig tjänst på Vimmerby Kommun i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Beredskap ingår.. Arbetet är Tillsvidareanställning 100 %. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-05.

Hitta till arbetsplatsen på Vimmerby Kommun

Arbetsplatsen hos Vimmerby Kommun ligger i Vimmerby i Kalmar län.

Yrke Driftmaskinist, reningsverk
Arbetsort Kalmar län – Vimmerby
Arbetsplats Vimmerby Kommun
Organisationsnummer 2120000787 (Vimmerby kommun)
Anställningsvillkor Tillsvidareanställning 100 %
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal. Beredskap ingår.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-05

Vimmerby Kommun Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vimmerby Energi & Miljö AB söker drifttekniker till VA-avdelningen.
Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en bättre vardag och tillgodose dagens behov på ett hållbart sätt med ansvar för framtiden.  

Vimmerby Energi och Miljö AB (Vemab) levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Vi tar hand om avloppet och avfallet samt levererar vårt viktigaste livsmedel - rent vatten. VEMAB har idag ca 55 anställda och vår personal är vår styrka. Vi är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Mer information om oss hittar du på vår hemsida - www.vemab.se

Ditt nya jobb
Som drifttekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för planering och såväl förebyggande som avhjälpande underhåll för kommunens vattenverk och avloppsreningsverk. I dina arbetsuppgifter ingår driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion. I arbetet får du ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Du erbjuds en omväxlande och spännande tjänst där du ges stora möjligheter att utvecklas. Arbetet som drifttekniker är fritt och mycket varierande.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten och du kommer att ha beredskap när arbetsgivaren bedömer att du har tillräcklig erfarenhet av arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer 
Vi ser att du har relevant teknisk yrkesutbildning, alternativt flerårig yrkeserfarenhet från VA-branschen som vi bedömer motsvarande. B-körkort är ett krav för arbetet då vi har anläggningar runtom i hela kommunen.

En förutsättning för att kunna göra ett bra arbete är att du kan och gillar att meka, gillar teknik samt har god datorvana. Du har stor nyfikenhet för hur saker fungerar och tycker om problemlösning. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, vilket förutsätter driv, initiativrikedom och ansvarstagande.

Ytterligare erfarenheter som är meriterande är elbehörighet/elkunskap, kunskap inom styr- och reglerteknik samt datoriserad driftövervakning, reparationskunnande och processkunskap inom vatten och avloppsteknik.

Det är såklart positivt om du har några års erfarenhet av arbete inom VA-området men viktigast är att du har intresset, viljan och engagemang.

Anställningens omfattning
Anställningsform: tillsvidareanställning, provanställning kan komma tillämpas. 
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 1

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2022-06-05

Urval och intervjuer kan komma ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev med löneanspråk.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-, marknadsföring- och annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Vimmerby Kommun? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Driftmaskinist, reningsverk är 2022-06-05.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Oskarshamn
  Drifttekniker till Tekniska kontorets VA-avdelning

  Ledigt jobb som driftmaskinist, reningsverk på Oskarshamns kommun i Oskarshamn

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som driftmaskinist, reningsverk
 • Oskarshamn
  Processingenjör till Tekniska kontorets VA-avdelning

  Ledigt jobb som processtekniker, vattenrening på Oskarshamns kommun i Oskarshamn

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som processtekniker, vattenrening