Sjuksköterskor till Psykiatrin i Halmstad & Varberg- vår/sommar 2024

Ledig tjänst på Psykiatrin Halland

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Varberg. Nu finns det en ledig tjänst på Psykiatrin Halland i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid//Deltid- Tidsbegränsad anställning enligt överenskommelse under våren och/eller semesterperioden 2024 (juni-augusti). Goda möjligheter till förlängning samt tillsvidareanställning. Tillträde: Enligt överenskommelse. Visstidsanställning till . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på Psykiatrin Halland

Arbetsplatsen hos Psykiatrin Halland ligger i Varberg i Hallands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Hallands län – Varberg
Arbetsplats Psykiatrin Halland
Organisationsnummer 2321000115 (REGION HALLAND)
Anställningsvillkor Heltid//Deltid- Tidsbegränsad anställning enligt överenskommelse under våren och/eller semesterperioden 2024 (juni-augusti). Goda möjligheter till förlängning samt tillsvidareanställning. Tillträde: Enligt överenskommelse. Visstidsanställning till
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Psykiatrin Halland https://regionhalland.

varbi.com/se/what:job/jobID:679573/

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden. Hos oss får du ett unikt tillfälle till värdefull arbetslivserfarenhet då psykiatrins patienter finns representerade inom alla delar av sjukvården.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 900 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. 

Vi söker nu sjuksköterskor som vill ha ett utvecklande arbete under sommaren 2024, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

I Halmstad finns: 

- Psykiatriska intensivvårdsavdelningen med akutmottagning,
- Avd 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och
- Avd 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt inriktning mot psykoser
- LARO-mottagning
- ECT-mottagning

Varberg:

- Avd 20 som är en rättspsykiatrisk avdelning med utslussningsfokus
- Avd 21 som är en rättspsykiatrisk avdelning
- Avd 22 som är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning
- Avd 23 med inriktning psykosvård
- Avd 24 med inriktning missbruk och beroende, i anslutning till avdelningen finns LARO-mottagningen för opiodberoende.
- PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning
- ECT-mottagning

 Om arbetet
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering med mera. Att arbeta som sjuksköterska hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och att kunna arbeta självständigt. Avdelningarna består av team med olika professioner varför även god samarbetsförmåga är av yttersta vikt. Du arbetar i ett team med erfarna kollegor.

Hos oss deltar du i ett väl genomarbetat introduktionsprogram där en del är en verksamhetsnära introduktion på den avdelning du kommer att arbeta. Våra semestervikarier erbjuds friskvårdsbidrag och som anställd inom regionen har du fri sjukvård under din anställningstid. Vi ser goda möjligheter till förlängning av visstidsanställning samt möjlighet till tillsvidareanställning.

Arbetstid: Dag-, natt- och rotationstjänstgöring.

För dig som intresserad av fortsatt tjänst hos oss efter sommaren så erbjuds du som nyanställd sjuksköterska en egen mentor och handledning i grupp med andra nyanställda sjuksköterskor. Mentorskapet följer en strukturerad modell omfattande åtta träffar á 60 minuter där du i dialog med mentorn får möjlighet att utveckla ett professionellt förhållningssätt, fördjupad kunskap och färdighet i psykiatrisk omvårdnad. Målsättningen med handledningen är att genom ökad självkännedom stärka och utveckla den professionella yrkesrollen. Handledningen sker i grupp tillsammans med andra sjuksköterskor från olika avdelningar och pågår under två terminer 1,5 timmar varannan vecka.

Du erbjuds även handledning tillsammans med övrig personal på avdelningen.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är önskvärt, likaså tidigare erfarenhet från arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Du är en trygg och stabil person som har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan hantera ibland pressade situationer. God samarbetsförmåga är av yttersta vikt, ett positivt och professionellt förhållningssätt samt ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater är något vi söker efter. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi intervjuar löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag.

https://regionhalland.varbi.com/se/what:job/jobID:679573/

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på Psykiatrin Halland? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-04-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb