NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Halland

Ledig tjänst på Nursehouse AB

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Varberg. Nu finns det en ledig tjänst på Nursehouse AB i Hallands län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och Hos oss får du kollektivavtal och tjänstepension från första arbetade timme. Du har dessutom möjlighet att få din lön utbetald en eller två gånger per månad.. Arbetet är Arbetstider diskuteras efter ansökan.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-25.

Hitta till arbetsplatsen på Nursehouse AB

Arbetsplatsen hos Nursehouse AB ligger i Varberg i Hallands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Hallands län – Varberg
Arbetsplats Nursehouse AB
Organisationsnummer 5568096274 (Nursehouse AB)
Anställningsvillkor Arbetstider diskuteras efter ansökan.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå Hos oss får du kollektivavtal och tjänstepension från första arbetade timme. Du har dessutom möjlighet att få din lön utbetald en eller två gånger per månad.
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-25

Nursehouse AB NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på ortopeden i Varberg. Uppdraget startar 2023-12-18 och slutar 2024-02-25.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet
Är du intresserad av tjänsten på Nursehouse AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2023-12-25.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb