Hisstekniker/ Servicetekniker för Vindkraft

Ledig tjänst på Deutsche Windtechnik AB

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Varberg. Nu finns det en ledig tjänst på Deutsche Windtechnik AB i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-08.

Hitta till arbetsplatsen på Deutsche Windtechnik AB

Arbetsplatsen hos Deutsche Windtechnik AB ligger i Varberg i Hallands län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Hallands län – Varberg
Arbetsplats Deutsche Windtechnik AB
Organisationsnummer 5590732094 (Deutsche Windtechnik AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-08

Deutsche Windtechnik AB

Deutsche Windtechnik är det största oberoende serviceföretaget inom vindkraft i världen. Vi säkerställer hållbar och pålitlig energiproduktion genom att optimera och underhålla kundernas vindkraftverk.

Arbetsuppgifter:

I rollen som hisstekniker är du stationerad på land och ansvarig för service och reparationer av säkerhetsanordningar på våra vindkraftverk, såsom hissar, kranar, brandsläckare och andra fallskyddsanordningar. Teamet utför även vanlig underhållsservice vid behov och hanterar våra högspänningsanläggningar.

Du kommer att få använda din expertis inom el, mekanik och hydraulik för att självständigt, tillsammans med dina kollegor, lösa problem på plats för att säkerställa hög driftsäkerhet och erbjuda enastående service till våra kunder. Säkerheten är alltid högsta prioritet i alla arbetsmoment. Vid elarbeten följer vi svensk elstandard (SS 50110-1). Du ansvarar även för rapportering och dokumentation av ditt arbete. Tjänsten utgår från vårt lager i Varberg.

Din profil:

Du har gymnasieutbildning med teknisk, elektrisk inriktning.

  • Några års arbetslivserfarenhet inom vindkraft, el, mekanik eller hydraulik.

  • Erfarenhet och komfortabel med att arbeta på höga höjder.

  • Tidigare erfarenhet av reparationer och service av hissar och teknisk service.

  • God datorvana och körkort är krav för tjänsten.

  • Förmåga att kommunicera på både svenska och engelska.

  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vindkraft.

Personlighetsmässigt är du initiativrik och kundorienterad med en stark servicekänsla. Vi förväntar oss att du har ett genuint tekniskt intresse, att du trivs med att lära dig nya saker och har förmågan att självständigt lösa problem. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och har högt säkerhetsmedvetande. Vi söker en målinriktad och driven individ som trivs med att arbeta som tekniker, värdesätter samarbete och kvalitet samt har ordning och reda.

Vi erbjuder:

Om du letar efter ett team som präglas av glädje, värme och omtänksamhet, då har du kommit rätt. Vi är övertygade om att trivsel på arbetsplatsen är nyckeln till framgång och söker därför personer som delar vår syn på arbetsgemenskap.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du ges möjligheter till professionell utveckling. Hos oss får du en konkurrenskraftig lön, förmånliga förmåner, flexibelt schema och ett stöttande team.

Ansökan:

Skicka ditt CV samt personliga brev till career-dwtab@deutsche-windtechnik.com. Märk din ansökan med "Hisstekniker".

För frågor och ytterligare information om tjänsten, kontakta:

Susanne Hansson, 010 788 18 13

Välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Deutsche Windtechnik AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2024-08-08.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb