PROTOTYPMAKARE – SKOR (SULOR)

Ledig tjänst på Vagabond International AB

Sök ledigt jobb som Modellbyggare i Varberg. Nu finns det en ledig tjänst på Vagabond International AB i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-10.

Hitta till arbetsplatsen på Vagabond International AB

Arbetsplatsen hos Vagabond International AB ligger i Varberg i Hallands län.

Yrke Modellbyggare
Arbetsort Hallands län – Varberg
Arbetsplats Vagabond International AB
Organisationsnummer 5563708600 (Vagabond International AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-10

Vagabond International AB

Vagabond Shoemakers är ett av Europas ledande modevarumärken som står för kvalitet och en hållbar livsstil. Välkommen att bli en del av vårt produktutvecklingsteam! Som vår nya ”shoemaker”, blir du en viktig kugge i vår design- och prototypavdelning på 20 personer som arbetar tillsammans i vår kompletta studio och prototypverkstad i Varberg, Sverige.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som blir prototypmakare av våra sulor. Du jobbar nära designers och tekniker för att tillsammans ta fram prototypsulor, både genom traditionellt skohantverk såväl som ny teknik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen har praktisk erfarenhet av skotillverkning, eller har färdigheterna och ambitionen att kunna bli vår nästa prototypmakare.

· Bred praktisk förmåga

· Förståelse för design- och konstruktionsskisser

· Öga för detaljer, färg & form

Har du kunskaper och erfarenheter av annan prototyptillverkning eller liknande är det meriterande. Det är även en fördel om du har kunskap om 3D-scanning och printing. Vidare tror vi att du är noggrann och det är bra om du känner dig bekväm med att kommunicera på svenska och/eller engelska.

Om du är en nyfiken, flexibel och lösningsorienterad lagspelare, så tror vi du kommer att utvecklas och trivas hos oss!

Detta är en heltidsanställning med placering vid vårt globala huvudkontor i Varberg, fem minuters gångväg från centralstationen. Välkommen med din ansökan senast 10 december 2023 genom att registrera dig på www.vagabond.com/career. Ansökningarna hanteras löpande. Frågor besvaras av Maria Olander, Creative Director, på maria.o@vagabond.com


Är du intresserad av tjänsten på Vagabond International AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Modellbyggare är 2023-12-10.

Sök andra jobb som modellbyggare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Halmstad
  Finsnickare/Möbelsnickare till Halmstad

  Ledigt jobb som möbelsnickare på AB Effektiv Halmstad i Halmstad

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som möbelsnickare
 • Varberg
  PROTOTYPMAKARE – SKOR (SULOR)

  Ledigt jobb som modellbyggare på Vagabond International AB i Varberg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som modellbyggare