Lokförare till Varberg

Ledig tjänst på Green Cargo

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Varberg. Nu finns det en ledig tjänst på Green Cargo i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast månads- vecko- eller timlön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-01.

Hitta till arbetsplatsen på Green Cargo

Arbetsplatsen hos Green Cargo ligger i Varberg i Hallands län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Hallands län – Varberg
Arbetsplats Green Cargo
Organisationsnummer 5561196436 (Green Cargo AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Green Cargo Bli lokförare hos Green Cargo.
Ingen vanligt åtta-till-fem-jobb.

Är du lokförare eller under utbildning till lokförare? Önskar du variation och dynamik i ditt arbete? Nu söker vi en lokförare till Green Cargo i Varberg. Här finns möjlighet till ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete. Dina främsta arbetsuppgifter är växlingsarbete, men linjekörning som lokförare ingår också. Arbetstiderna varierar och inkluderar oregelbundet skiftarbete till dygnets alla timmar och helgarbete förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid initierad av 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.

Vårt gemensamma mål är att tågen ska på ett pålitligt, tryggt sätt och på utsatt tid nå våra kunder. För att uppnå detta krävs ett högt engagemang, god samarbetsförmåga och stort fokus på säkerhet.

Vårt anställningserbjudande

Din anställning inleds av en behovsanpassad företagsspecifik utbildning som rustar dig för just vår verksamhet och våra lok. Utbildningen innehåller såväl teori som praktik och examination.

Vi erbjuder lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, stöd och support från en väl fungerande organisation och ett gott kamratskap. Kontinuerlig fortbildning såväl som lagstadgade läkarundersökningar är självklara återkommande förmåner hos oss. Personlig utveckling är viktig för oss på Green Cargo. Flera av våra lokförare har fortsatt sin karriär inom andra delar av företaget och arbetar med allt från instruktör till att utveckla vår affär och att leda vår verksamhet.

Möt några av våra lokförare.

Vem söker vi?

Du är antingen en nyutbildad elev från YH-skola som kan uppvisa formell kompetens som lokförare i form av lokförarbevis och examensbetyg eller så är du en erfaren lokförare. Har du erfarenhet från att köra godståg eller har utbildning som radioloksoperatör, är detta meriterande, men inget krav. Du bör ha körkort (B).

Som person sätter du säkerheten i främsta rummet och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa.

Du uppfyller de medicinska krav som ställs för trafiksäkerhetstjänst. För mer information kring lagstadgade krav läs mer på Transportstyrelsen hemsida.

Rekryteringsprocessen

Före en eventuell anställning kommer du att genomgå läkarundersökning inklusive alkohol- och drogtest, samt referenstagning och bakgrundskontroll. Du kan läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till här.

Mångfald och inkludering

Green Cargos medarbetare är nyckeln till att vi ska kunna nå bolagets vision om järnvägslogistik i världsklass och det är medarbetarnas kompetens och ambition som driver bolagets framgång. Vi ser att olikheter bland våra medarbetare stärker vår konkurrenskraft och bidrar till vår utveckling. Vi vill därför ha en arbetsplats präglad av mångfald och välkomnar sökanden med olika typer av kompetenser, personligheter, bakgrunder, erfarenheter och perspektiv.

Ansökan
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande.
Vänligen uppge var och när du erhållit din lokförarutbildning.

Vi ser fram emot din ansökan!


Green Cargo är en hållbar logistikpartner och en viktig del av skandinaviskt näringsliv. 96 procent av vårt transportarbete sker med eltåg där klimatpåverkan är mycket nära noll.
Varje vardag kör vi 400 godståg och ersätter därmed dagligen runt 9 000 lastbilar. Det motsvarar i sin tur 2 300 000 lastbilar – årligen. I vårt nätverk trafikerar vi närmare 300 platser i Sverige, Norge och Danmark och med partners når vi hela Europa. Green Cargo ägs av svenska staten.
Vi har 1 900 anställda och vi transporterar cirka 21 miljoner ton gods och har en årsomsättning på drygt 4,2 miljarder SEK (2021). www.greencargo.com
Är du intresserad av tjänsten på Green Cargo? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2023-10-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb