Socialpedagog, Furubergsskolan

Ledig tjänst på Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen

Sök ledigt jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Varberg. Nu finns det en ledig tjänst på Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Deltid. Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2022-08-08 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-27.

Hitta till arbetsplatsen på Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen

Arbetsplatsen hos Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen ligger i Varberg i Hallands län.

Yrke Behandlingsassistent/Socialpedagog
Arbetsort Hallands län – Varberg
Arbetsplats Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen
Organisationsnummer 2120001249 (Varbergs kommun)
Anställningsvillkor Deltid. Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2022-08-08 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2022-05-27

Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens.
Vill du växa med oss?

Furubergsskolan är en F-5 skola som ligger i centrala Varberg.

Skolan har ca 370 elever som går i två olika byggnader.

Vår personal har arbetat länge på skolan, vi har hög trivsel och arbetsglädje vilket är grunden för vår goda arbetsmiljö. Våra gemensamma mål utgår från analyser av våra resultat samt enkäter kring trivsel och trygghet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som:
- Visar goda ledaregenskaper och skapar trygghet och studiero i klassrummet.
- Har lätt för att skapa och behålla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
- Ser det som en självklarhet att arbeta med inkludering och möta alla elever utifrån deras behov.
- Reflekterar över och utvecklar ditt arbete enskilt och tillsammans med kollegor för att alla elever ska lyckas.

Du kommer till stor del arbeta med yngre elever i behov av stöd. Både enskilt och i mindre grupp.

KVALIFIKATIONER
Examen från Socialpedagogiska programmet.

Erfarenhet av att arbeta med att skapa tillgängliga lärmiljöer samt erfarenhet av IF och NPF.

Meriterande med arbete kring utmanande beteenden samt att arbeta med bildstöd.

Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Är du intresserad av tjänsten på Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Behandlingsassistent/Socialpedagog är 2022-05-27.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.