Lärare åk 2 Levene skola

Ledig tjänst på Bildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Grundlärare, förskoleklass och 1-3 i Vara. Nu finns det en ledig tjänst på Bildningsförvaltningen i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid/Deltid. 100%. Tillträde: 2024-01-08 Visstidsanställning till 2024-06-17. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-12-13.

Hitta till arbetsplatsen på Bildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Bildningsförvaltningen ligger i Vara i Västra Götalands län.

Yrke Grundlärare, förskoleklass och 1-3
Arbetsort Västra Götalands län – Vara
Arbetsplats Bildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120002924 (Vara kommun)
Anställningsvillkor Heltid/Deltid. 100%. Tillträde: 2024-01-08 Visstidsanställning till 2024-06-17
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-13

Vara kommun ligger mitt på den bördiga västgötaslätten, här ser vi lite längre och bygger för framtiden! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. 


I Vara kommun arbetar vi utifrån vår etiska kompass där ledorden hållbara, välkomnande, helhetstänkande och kreativa visar vägen. Det är med kompassen i åtanke som vi möter våra kommuninvånare, vårt näringsliv och våra kollegor.


Det är viktigt för oss att alla medarbetare mår bra och upplever att de har ett meningsfullt arbete. Det uppnår vi på bästa sätt genom att våra medarbetare är med och påverkar det dagliga arbetet, hur det är utformat och dess utveckling. I Vara kommun gör vi varandra bra och det är tillsammans vi når våra gemensamma mål.


Våra ledare deltar i ett fortlöpande utvecklingsprogram. De arbetar ständigt med att se och stärka samtliga medarbetare i det dagliga arbetet genom ett coachande och tillitsbaserat ledarskap. 
Beskrivning

Välkommen till oss på Levene skola i Vara kommun.

Levene skola ligger i ett mycket vackert landsbygdsområde och en gammal kulturbygd, där över hälften av barnen kommer från det lilla villasamhället St. Levene. Den andra hälften av barnen kommer från jordbruksbygden runt omkring och tar sig till skolan med buss.

Vi är en F-6 skola och på skolan går ca 122 elever. I skolan finns också anpassade fritidslokaler och i direkt anslutning även Levene Arena.

Vi söker DIG, en engagerad pedagog som vill inspirera, motivera och se varje elevs möjlighet att nå målen och utmana dem till att uppnå dem.

Arbetsuppgifter
Klasslärare i åk 2. I det arbetslag du kommer ingå arbetar du tillsammans med övriga pedagoger och ni tar ett gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation tidigare åldrar eller liknande utbildning. Vi vill att du är flexibel och har god samarbetsförmåga, och att du gillar att bygga relationer med elever, kollegor och föräldrar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Vikariat under vårterminen 2024 med ev. förlängning. Tillträde den 8 januari. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!

I Vara kommun vet vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan! 


Din hälsa är viktig och därför erbjuder Vara kommun förmåner såsom friskvårdsbidrag på 1000 kr till många av sina medarbetare. För att söka tjänsten vill vi att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t.ex. skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Vill du veta mer om vad Skaraborg har att erbjuda i form av boende, fritidsaktiviteter och upplevelser? Besök http://www.livetiskaraborg.se
Är du intresserad av tjänsten på Bildningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grundlärare, förskoleklass och 1-3 är 2023-12-13.

Sök andra jobb som grundlärare, förskoleklass och 1-3

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb