Fartygstekniker

Ledig tjänst på Gryts Varv & Marina AB

Sök ledigt jobb som Maskinmekaniker, industri/Maskinmekaniker, varvsindustri i Valdemarsvik. Nu finns det en ledig tjänst på Gryts Varv & Marina AB i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-06-30.

Hitta till arbetsplatsen på Gryts Varv & Marina AB

Arbetsplatsen hos Gryts Varv & Marina AB ligger i Valdemarsvik i Östergötlands län.

Yrke Maskinmekaniker, industri/Maskinmekaniker, varvsindustri
Arbetsort Östergötlands län – Valdemarsvik
Arbetsplats Gryts Varv & Marina AB
Organisationsnummer 5565754925 (Gryts Varv och Marina AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Gryts Varv & Marina AB

Arbetsbeskrivning

Arbetet innefattar installationer, reparationer, underhåll och driftsättning av utrustning ombord på båtar och fartyg. Du arbetar primärt med fritidsbåtar mellan 6-10 meter men även med yrkesbåtar och större fritidsbåtar.

Kompetenskrav

Minst 3 års erfarenhet alternativt utbildning inom yrket eller liknande arbete krävs för rollen. Vi söker dig som har erfarenhet av svets, blästring, ytbehandling och/eller installationer. Har du erfarenhet inom fartygs-el är det starkt meriterande. Det viktigaste för oss är att du är arbetsvillig, redo att hugga i där det behövs och är öppen för att lära dig och utvecklas. B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en plats i ett erfaret team som arbetar med reparation, ombyggnader och underhåll av båtar och fartyg på anrika Gryts Varv. Du får stor potential att utvecklas under handledning av befintlig personal.

Ansökan och övrig information

Om dina kvalifikationer stämmer överens med beskrivningen ovan välkomnar vi din ansökan med eller utan CV.


Är du intresserad av tjänsten på Gryts Varv & Marina AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Maskinmekaniker, industri/Maskinmekaniker, varvsindustri är 2024-06-30.

Sök andra jobb som maskinmekaniker, industri/maskinmekaniker, varvsindustri

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb