Lastbilmekaniker

Ledig tjänst på Vadstena Fordonsreparationer AB

Sök ledigt jobb som Lastbilsmekaniker i Vadstena. Nu finns det en ledig tjänst på Vadstena Fordonsreparationer AB i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-09.

Hitta till arbetsplatsen på Vadstena Fordonsreparationer AB

Arbetsplatsen hos Vadstena Fordonsreparationer AB ligger i Vadstena i Östergötlands län.

Yrke Lastbilsmekaniker
Arbetsort Östergötlands län – Vadstena
Arbetsplats Vadstena Fordonsreparationer AB
Organisationsnummer 5568924426 (Vadstena Fordonsreparationer AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-09

Vadstena Fordonsreparationer AB

Vadstena Fordonsreparationer söker just nu en fordonsmekaniker med inriktning på tunga fordon. Du ska vara praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet.

Skicka ett personligt brev och CV till vår mejl vid intresse.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.


Är du intresserad av tjänsten på Vadstena Fordonsreparationer AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lastbilsmekaniker är 2024-08-09.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb