Förskollärare

Ledig tjänst på Vårgårda kommun, Utbildning F-9

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Vårgårda. Nu finns det en ledig tjänst på Vårgårda kommun, Utbildning F-9 i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-02.

Hitta till arbetsplatsen på Vårgårda kommun, Utbildning F-9

Arbetsplatsen hos Vårgårda kommun, Utbildning F-9 ligger i Vårgårda i Västra Götalands län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Västra Götalands län – Vårgårda
Arbetsplats Vårgårda kommun, Utbildning F-9
Organisationsnummer 2120001454 (Vårgårda kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun. Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Hol förskola ligger vackert belägen på landsbygden, utanför Vårgårda. Förskolan har tre avdelningar, just nu finns det två yngrebarnsavdelningar och en äldrebarnsavdelning. Hur vi fördelar oss på förskolan beror på hur barnunderlaget ser ut och kan varierar föränderligt från år till år. Vi har ett fint samarbete på förskolan och vårt ledord är tillsammans, genom samarbete driver vi verksamheten framåt.

Skogen ligger precis intill förskolan som inbjuder till fantastiska möjligheter att arbeta med utomhuspedagogik. Även skolan ligger intill vilket ger goda förutsättningar till ett fint samarbete och en trygg övergång från förskolan till skolan. Det finns en sporthall som förskolan kan tillgå på området.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska driva och utveckla verksamheten i enlighet med förskolans läroplan och förskolans styrdokument. Du kommer tillsammans med engagerade kollegor leda, planera, bedriva och dokumentera den pedagogiska utbildningen som utmanar och stimulerar barns utveckling och lust att lära.

Förskolorna i kommunen arbetar tillsammans med ett systematiskt kvalitetsarbete som utgår ifrån styrdokument och barnens intressen och behov. Under läsåret fokuserar vi extra på följande områden Språk och kommunikation, Lärmiljöer och Pedagogiskt ledarskap. Nyckelpersoner inom förskolan träffas kontinuerligt i dessa tre grupper och driver arbetet vidare tillsammans med kollegor.

Du arbetar dagligen med att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för våra barn på förskolan. Du arbetar också i ett nära samarbete med hemmet. Vi erbjuder dig kompetensutbildning, egen planeringstid, reflektionstid med ditt arbetslag, pedagogisk lunch, arbetskläder, friskvårdsbidrag, samt mentor för dig som är nyutbildad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerade förskollärare/lärare med behörighet inom förskola.

Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och bemötande samt en självklar känsla för service gentemot alla du möter på förskolan. Du ska kunna arbeta självständigt och samtidigt lätt för att samarbeta. Du ska vara initiativrik och se möjligheter i det pedagogiska och praktiska arbetet genom att utgå från barnens intresse och erfarenhet. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagens olika situationer genom lek och fantasi.

För att skapa kreativa och utmanande arbetslag ser vi till personlig lämplighet vid rekrytering. Du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska.

Du som inte har fått ut din legitimation eller tar examen under kommande termin är också välkommen att söka tjänsten. Till dess att du kan uppvisa legitimation är anställningen tidsbegränsad.

Du ska vara intresserad av att arbeta på en mindre förskola utanför tätorten. Välkommen med din ansökan till Hol förskola. Vi ser fram emot att just Du söker. Legitimerad förskollärare

ÖVRIGT
I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Vårgårda kommun, Utbildning F-9? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-02.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb