Verksamhetsutvecklare inom digitalisering

Ledig tjänst på Atea

Sök ledigt jobb som Verksamhetskonsult, IT i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på Atea i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Arbetet är Heltid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-01-02.

Hitta till arbetsplatsen på Atea

Arbetsplatsen hos Atea ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Verksamhetskonsult, IT
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats Atea
Organisationsnummer 5564480282 (Atea Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-01-02

Atea Är du en lagspelare som vill bli en del av Ateas landslag? -Just nu söker vi på Atea Växjö en verksamhetsutvecklare som tillsammans med oss och våra kunder vill arbeta för att effektivisera verksamheter genom att nyttja de möjligheter som moderna tekniska lösningar erbjuder. Våra kunder är verksamma inom både offentlig- och privatsektor. Du kommer att tillhöra affärsområdet Information Management som nyttjar informationens kraft för att skapa framgång. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
I rollen som verksamhetsutvecklare hjälper du kunden att kartlägga sina behov och därefter presentera hur Atea kan ge dem bästa förutsättningar att lyckas i förändringsresan. Vi hjälper våra kunder genom hela deras förändringsresa, från start till mål. Syftet är att tydliggöra hur de på bästa möjliga sätt uppnår produktivitet och affärsnytta och vårt fokus är användarmottagande och förändringsledning. Verksamhetsutvecklaren är länken mellan it och verksamheten. Här säkerställs att tidsspannet från införande till nyttjande bland användarna minimeras samt att verksamheten har förståelse för det tekniska införandet. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. 

Exempel arbetsuppgifter
Leda workshops
Nulägesanalys 
Behov- och kravhantering 
Omvärldsbevakning
Planering av förändringsarbete och metodik 
Skapa strategiska planer
Aktivitets- och kommunikationsplan 
Framtagning av effektmål 
Förändringsledning och utbildning 
Skapa och genomföra ambassadörsprogram 
Uppföljning av effektmål och KPI:er

Vad söker vi hos dig
För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Vi tror att du som person stimuleras och drivs av relationer med andra människor och har god samarbetsförmåga. Att kunna lyssna in och analysera kundens behov är ytterst viktigt och en förutsättning för att få förtroende som rådgivare. Vi ser gärna att du har en pedagogisk ådra och att din nyfikenhet säkerställer att du är uppdaterad på det senaste inom de produkter du arbetar med. Rollen kräver mycket god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är van att utforma rapporter och presentationer anpassade för olika målgrupper och intressenter. Att du har utbildning och/eller erfarenhet relevant för tjänsten är mycket meriterande. Vi ser också mycket positivt på att du har arbetat som konsult tidigare, ledarerfarenhet och deltagit i någon ledningsgrupp. Du arbetar självgående, sätter höga mål för dig själv och söker i det aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter. 

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Lars Emilsson platschef, via telefonnummer 073-861 78 55 alternativt lars.emilsson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Atea? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Verksamhetskonsult, IT är 2022-01-02.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Växjö
  It-konsult till prestigefyllda, spännande och välbetalda uppdrag!

  Ledigt jobb som affärskonsult, it på PersonalExpressen AB i Växjö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som affärskonsult, it