Resande Servicetekniker

Ledig tjänst på Boost Technical Power

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på Boost Technical Power i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-20.

Hitta till arbetsplatsen på Boost Technical Power

Arbetsplatsen hos Boost Technical Power ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats Boost Technical Power
Organisationsnummer 5567755029 (Btp Sweden AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-20

Boost Technical Power

Vill du arbeta på ett företag som är i ett stort expansivt skede? Just nu söker vi en driven servicetekniker med stort tekniskt intresse till vår kund.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos vår kund kommer du utföra installationer av nya system, planerade förebyggande underhåll/service och hanterar akuta ärenden Maskinerna används främst för miljö- och livsmedelsanalyser med syfte att säkra kvaliteten.

Arbetsuppgifter

· Underhåll och uppdatering av maskiner

· Installation av nya system

· Utföra test på plats hos kund för att säkerställa kvalitén och rätt dosering

· Lösa uppkommande problem löpande på ett snabbt och effektivt sätt

· Rapportera och genomföra planerad service

Tjänsten omfattar frekvent resande i din region, både som dagresor men ibland också med övernattning.

Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och tidigare erfarenhet som servicetekniker.

Vi ser att du är en noggrann och motiverad person, med en positiv inställning och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Om du har en el utbildning ser vi det som ett stort plus.

För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel och trivs med ett rörligt arbete, är snabblärd och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är serviceinriktad och kommunikativ då du har tät dialog med kunderna varje dag. Du har sedan tidigare vana och är bekväm med att jobba under eget ansvar då du till största del driver dina egna arbetsuppgifter framåt.

-B Körkort

Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Servicetekniker i ditt mail.

Om oss

Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Vi ser fram emot din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Boost Technical Power? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2023-12-20.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb