Personlig assistent till kvinna i växjö

Ledig tjänst på Alma assistans AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på Alma assistans AB i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månatlig löneutbetalning. Arbetet är Deltid 60-100% Timvikarie, Minst 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-11-19.

Hitta till arbetsplatsen på Alma assistans AB

Arbetsplatsen hos Alma assistans AB ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats Alma assistans AB
Organisationsnummer 5567919062 (Alma Assistans AB)
Anställningsvillkor Deltid 60-100% Timvikarie, Minst 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månatlig löneutbetalning
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-11-19

Alma assistans AB Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Vi söker nu flera kvinnliga assistenter åt en kvinna i Växjö med muskelsjukdom, timanställning men finns chans fast tjänst.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans eller inom vårdyrket och att du är glad, positiv och ansvarstagande.
Du ska ha respekt för kundens familjeliv, fördel om du trivs med barn då kunden bor tillsammans med make och barn.


Kvinnan sitter i rullstol och behöver hjälp med förflyttningar, hygien ,stöd vid matsituationer, samt hjälp med stöttning med allt som hör vardagen till.

Vi erbjuder arbete både dag ,kväll ,helger och vaken natt.
Man börjar alltid på dagen, först när man lärt känna kvinnan kan man börja arbeta natt.

Bra om du är flexibel och kan hoppa in vid sjukfrånvaro.
Rekrytering sker löpande och vi anställer omgående.

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Alma assistans AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-11-19.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb