Produktionsmedarbetare till 3stepIT

Ledig tjänst på OnePartnerGroup Sydost AB

Sök ledigt jobb som Lagerarbetare i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på OnePartnerGroup Sydost AB i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på OnePartnerGroup Sydost AB

Arbetsplatsen hos OnePartnerGroup Sydost AB ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Lagerarbetare
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats OnePartnerGroup Sydost AB
Organisationsnummer 5569278475 (OnePartnerGroup Sydost AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

OnePartnerGroup Sydost AB Vi på 3stepIT har en tydlig ambition: att ta hand om världens teknik. I mer än 20 år har vi medverkat till att företag och organisationer konsumerat teknik på ett hållbart sätt. Vi hjälper företag förenkla sin anskaffningsprocess, förbättra hanteringen av sin IT-utrustning samt att implementera en hållbar återtagsprocess. Vår innovativa lösning för IT-livscykelhantering gör att våra kunder avsevärt kan minska sitt e-avfall och koldioxidutsläpp och därmed uppfylla sina hållbarhetsmål. Idag har vi fler än 3 000 kunder världen över och vi spelar en aktiv roll i den cirkulära ekonomin genom att restaurera och sälja IT-enheter som vi inte längre använder. På så sätt förhindrar vi att över en halv miljon enheter förstörs och skickas till soptippen varje år.
​​​​​
Vill du vara en del av en internationell, framgångsrik samt ständigt utvecklande organisation med hållbarhet i fokus? Då är det här en roll för dig! Vi söker nu efter flera medarbetare till produktionen med placering i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i produktionen som hanterar alla inkommande och utgående leveranser av IT-produkter. Arbetsuppgifterna kan komma att variera då arbetet är uppdelat till olika stationer. De olika stationerna hanterar bland annat ankomstregistrering av inkommande leveranser, upplockning av IT-produkter, hantering och radering av programvaror, borttag av känslig information samt kontrollering av IT-utrustning. Här kommer du arbeta i en mycket trivsam miljö med härliga kollegor.

Din profil
Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vi lägger stor vikt vid att du trivs med att samarbeta och vill vara en del av vårt härliga team. Du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor. 

För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav:
  • 18 år + 
  • Goda svenskkunskaper i såväl tal som skrift.
  • Arbetsuppgifterna innebär hantering av känsligt material och vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. 
  • Vi ser gärna att du har ett intresse för IT och teknik.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lager och logistik eller produktionsarbete. 

Start: Omgående 
Arbetstider: Dagtid måndag till fredag. Övertid under några helger kan förekomma. 
Ort: Växjö/Norremark 
Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Tjänsten kommer till en början med vara fram till årsskiftet, möjligheter till förlängning kan finnas. 

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, vi tar ej emot ansökningar via mejl. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!
 
 
Är du intresserad av tjänsten på OnePartnerGroup Sydost AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerarbetare är 2023-10-31.

Sök andra jobb som lagerarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb