Lösningsarkitekt inom Cyber Security till Combitech i Växjö

Ledig tjänst på Combitech AB

Sök ledigt jobb som IT-arkitekt/Lösningsarkitekt i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på Combitech AB i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Permanent. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-01-06.

Hitta till arbetsplatsen på Combitech AB

Arbetsplatsen hos Combitech AB ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats Combitech AB
Organisationsnummer 5562186790 (Combitech AB)
Anställningsvillkor Heltid Permanent
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-01-06

Combitech AB Är du en lösningsfokuserad person som vill vara med och bidra till Combitechs framgångar? I rollen som arkitekt hos oss får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

DIN ROLL SOM LÖSNINGSARKITEKT INOM CYBER SECURITY

Din övergripande uppgift som lösningsarkitekt kommer vara att omsätta verksamhetsbehov till en design av IT-säkerhet som är anpassad till kundföretagens verksamheter. Du arbetar med hela kedjan från krav och analys till upphandling och slutligen verifiering och godkännande av system för drift.Kunderna finns inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter. Våra kunder står inför stora utmaningar och teknikskiften och behöver stöd att kan förstå vilka krav som ställs på verksamheten samt att hantera dessa krav och specifika lösningar. Din uppgift blir att hjälpa kunderna att designa säkra system som klarar att möta framtida krav.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är lösningsarkitekt och vill få möjligheten att utvecklas tillsammans med kunniga kollegor i en kreativ miljö där man satsar stort på kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. Du som söker har praktiskt erfarenhet av att jobba med och designa IT-system, helst på flera olika plattformar. Designarbetet bedriver du utifrån en strukturerad metod och du har erfarenhet av att följa ett utvecklingsprojekt under hela dess livscykel. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att jobba med informationssäkerhet och då helst både tekniskt och verksamhetsinriktat. Kunskaper kring säkerhetsskydd och känsliga miljöer framförallt kopplade till både Polismyndigheten (PMFS) och Försvarsmaktens (KSF) krav på informationssystem är meriterande. Som lösningsarkitekt förväntas du både kunna leda andra i arbete och bedriva arbete självständigt hos kund.Som person tror vi att du är öppen, social och prestigelös. Du är strukturerad i ditt arbete och ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta både i grupp men också självständigt.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!
Är du intresserad av tjänsten på Combitech AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som IT-arkitekt/Lösningsarkitekt är 2022-01-06.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.