Inköpschef till Ymer Technology AB i Ljungby

Ledig tjänst på Ymer Technology AB

Sök ledigt jobb som Inköpschef i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på Ymer Technology AB i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-12.

Hitta till arbetsplatsen på Ymer Technology AB

Arbetsplatsen hos Ymer Technology AB ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Inköpschef
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats Ymer Technology AB
Organisationsnummer 5568731425 (Empleo Växjö AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Ymer Technology AB Till vårt trevliga kundföretag Ymer Technology AB i Ljungby söker vi en inköpschef med internationell produktionsbakgrund!

Som inköpschef ingår du i den lokala ledningsgruppen och verkar både nationellt och internationellt inom inköp, planering och transport. Hos vår kund får du möjlighet till både personlig och professionell utveckling i en innovativ, internationell och expansiv arbetsmiljö. Du har personalansvar för ca. 10 personer och har ett nära samarbete med personal i Sverige och utomlands.

Vidare har du strategiskt ansvar för att driva och utveckla:
 
  • Nationella och internationella leverantörs- och affärsrelationer
  • Områdena inköp, transport och logistik
  • Inköpsprocesser och arbetsmetoder
  • Förbättrings- och förändringsarbete
  • Support vid avtal och komplexa förhandlingar
  • Gruppens kompetens och arbetssätt mot gemensamt uppsatta mål
     
Vill du ta dig an en varierande och spännande roll i sin helhet med många internationella kontaktytor och med resultat, relationer och innovation i fokus?

Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller annan motsvarande utbildning eller yrkeserfarenhet. Vidare har du god erfarenhet/kunskap om produktion, gärna från plåtbearbetning eller svetsning. Du är en modern och framåtriktad ledare med flerårig erfarenhet inom inköp-/logistikområdet.

Som person är du analytisk, strategisk och långsiktigt i uppdragen du tar dig an. Självklart är du även en duktig förhandlare och har förmågan att driva förändringar inom hela den globala organisationen med fokus på god lönsamhet och hög kvalitet och med ett genuint engagemang från dina medarbetare.

Ymer driver en modern och framåtriktad produktion med god framtidstro, vill du bli också bli en del av teamet? Vänta då inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten ställer krav på mycket goda svensk- och engelskkunskaper samt B-körkort.

Uppdraget är en direktrekrytering till Ymer som erbjuder en tillsvidareanställning. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på emploe.se 

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ljungby. 
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök snarast.
 
Är du intresserad av tjänsten på Ymer Technology AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Inköpschef är 2021-12-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.