Skyddsrumsinspektörer till Presto i Växjö

Ledig tjänst på Academic Work

Sök ledigt jobb som Drifttekniker, förbränningsstation i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på Academic Work i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är Heltid 08:00-17:00. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2022-06-11.

Hitta till arbetsplatsen på Academic Work

Arbetsplatsen hos Academic Work ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Drifttekniker, förbränningsstation
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats Academic Work
Organisationsnummer 5565595450 (Academic Work Sweden AB)
Anställningsvillkor Heltid 08:00-17:00
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-11

Academic Work Är du en serviceinriktad person som vill påbörja ett nytt samhällsviktigt heltidsjobb? För vår kunds räkning söker vi nu skyddsrumsinspektörer som kommer arbeta med att inventera våra befintliga skyddsrum i Sverige. Växjökontoret behöver utökning och vi söker nu dig som är händig och vill prova på detta spännande uppdrag. För rollen krävs ingen tidigare erfarenhet av yrket utan du kommer få en utbildning för att kunna genomföra uppdraget. Låter det som något för dig? Sök redan idag då behovet är omgående!

OM TJÄNSTEN
Presto har arbetat med brandsäkerhet 1959 och har nu fått uppdraget att ta sig an våra skyddsrum i Sverige. De söker därför nu personer som vill följa med på detta samhällsviktiga uppdrag.

I rollen kommer man inventera skyddsrummen med hjälp av en app. Utifrån denna kommer man sedan kunna avgöra vilken typ av skyddsrum det är och vad som finns på plats. I rollen ingår även att ha kontakt med fastighetsägare och svara på frågor som kan uppkomma om rummen.

Man kommer utgå från kontoret i Växjö och därifrån ta sig med bil ut till de olika skyddsrummen. Man får även tillgång till en mobil och arbetskläder.

För att kunna genomföra arbetet kommer man genomgå en utbildning på Prestos Stockholmskontor under en dag i slutet på vecka 19. Efter det fortsätter utbildningen i 1-2 dagar i Växjö.

Du erbjuds


* En spännande och samhällsviktig roll under 6 månader.
* Efter 6 månader finns det god chans till förlängning och även överrekrytering till företaget.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieexamen
- Har arbetat med kundbemötande tidigare
- Har god förståelse för svenska i både tal och skrift
- Har B-körkort
- Är händig
- Kunna vara med på utbildning i slutet av v.19/början av v. 20

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
Övrig information


* Start: Omgående med utbildning v. 20-21
* Omfattning: Heltid, kl. 7-16
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Är du intresserad av tjänsten på Academic Work? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Drifttekniker, förbränningsstation är 2022-06-11.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.