Djursjukhuset Växjö söker leg djursjukskötare

Ledig tjänst på Evidensia Djursjukvård

Sök ledigt jobb som Djursjukskötare i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på Evidensia Djursjukvård i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Tillsvidareanställning med start enl ök.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-31.

Hitta till arbetsplatsen på Evidensia Djursjukvård

Arbetsplatsen hos Evidensia Djursjukvård ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Djursjukskötare
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats Evidensia Djursjukvård
Organisationsnummer 5569312712 (Evidensia Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidareanställning med start enl ök.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-31

Evidensia Djursjukvård

Är du Leg.Djursjukskötare och en person som vill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet till ett stimulerande, roligt och utvecklande arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull. Du kommer få tjänstgöra på olika avdelningar främst operation, tand men också vård, akutoch omsorg.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du möter intressanta och varierande fall och får en möjlighet att arbeta med många kompetenta och trevliga kollegor, som gärna delar med sig av både kunskap och erfarenhet.

Om du vill bli en del av vårt engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få den bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Vem söker vi? Vi söker legitimerade djursjukskötare både nyutexaminerad och med tidigare arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och glad. Du är intresserad av att lära dig mer inom veterinärmedicin och brinner för att hjälpa våra fantastiska patienter och deras djurägare.

För att trivas i rollen bör du uppskatta att jobba med anestesi där dagarna genomsyras av ett bra tempo ochflexibilitet. Teamkänsla och positiv inställning är en förutsättning för att du ska trivas. Engagemang, glädje, respekt och kompetens genomsyrar vårt arbete.

Hos oss får du:- Individanpassad introduktion tillsammans med erfaren personal.- Goda möjligheter till utbildning och personlig utveckling.- Bra personalförmåner.

Ort: Växjö

Omfattning: Heltid/deltid efter överenskommelse,tillsvidareanställning. Tjänstgöring dag, kväll och helg ingår.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande, Ansök via länken i annonsen.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Djursjukhuschef Martina Lagerqvist på martina.lagerqvist@evidensia.se eller mobil 0733-701141. Nås lättast via mail.

Varmt välkommen med din ansökan !

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Evidensia Djursjukhuset Växjö


Är du intresserad av tjänsten på Evidensia Djursjukvård? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Djursjukskötare är 2024-08-31.

Sök andra jobb som djursjukskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Växjö
  Djursjukhuset Växjö söker leg djursjukskötare

  Ledigt jobb som djursjukskötare på Evidensia Sverige AB i Växjö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som djursjukskötare