VVS ingenjör till Service och Klimat i Växjö

Ledig tjänst på Service och Klimat

Sök ledigt jobb som Byggnadsingenjör i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på Service och Klimat i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-11-07.

Hitta till arbetsplatsen på Service och Klimat

Arbetsplatsen hos Service och Klimat ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Byggnadsingenjör
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats Service och Klimat
Organisationsnummer 5568731425 (Empleo Växjö AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-11-07

Service och Klimat Till vårt trevliga kundföretag Service och Klimat söker vi en VVS-ingenjör med inriktning ventilation. Kunden erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö.
Läs gärna mer om företaget här: www.serviceklimat.se

I rollen som VVS-ingenjör har du ansvar för:
  • Projektering
  • Produktutveckling 
Delaktig i:
  • Projektledning
  • Försäljning
Din profil
Du som antar denna utmaning har en högskola -/universitetsutbildning som VVS-ingenjör. Utöver din utbildning ser vi gärna att du har ett par års yrkeserfarenhet. Kunskap i AutoCad samt MagicCad är ett krav. Du har med fördel erfarenhet från ventilationsbranschen.
Som person är du målinriktad, ambitiös och strukturerad. Du är van att arbeta i projektform och duktig på att planlägga och prioritera.

Uppdraget är en direktrekrytering till Service och Klimat som erbjuder en tillsvidareanställning (med sex månaders tillämpad provanställning.)

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse

Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 7 november


 
Är du intresserad av tjänsten på Service och Klimat? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Byggnadsingenjör är 2021-11-07.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.