Barnskötare till Gemla förskola

Ledig tjänst på Växjö kommun, Utbildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på Växjö kommun, Utbildningsförvaltningen i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2024-09-01 eller enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-04.

Hitta till arbetsplatsen på Växjö kommun, Utbildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Växjö kommun, Utbildningsförvaltningen ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats Växjö kommun, Utbildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120000662 (VÄXJÖ KOMMUN)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2024-09-01 eller enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-04

Växjö kommun, Utbildningsförvaltningen Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Gemla förskola! Vi är en har en energifylld förskola med en fantastisk gård och närhet till naturen. Här sprudlar av fantasi och kreativitet. Vi har sex avdelningar, varav tre avdelningar är åldrarna 1-3 år och tre avdelningar är 3-5 år. Tillsammans skapar vi barnens förskola med trygghet, nyfikenhet, glädje. För oss är den relationella pedagogiken viktig. När barn och pedagoger känner varandra väl, finns tillit och trygghet som är en av grunderna för barnets tro på sig själv och öppnar upp för nyfikenhet och nytt lärande. Vi tycker om att lära nytt och gärna tillsammans.

Vi söker nu en engagerad och kompetent barnskötare som vill arbeta på avdelningen Kotten, en 1-3 års avdelning. Som barnskötare ska du vara delaktig i det pedagogiska innehållet i undervisningen och tillsammans med två förskollärare driva det systematiska kvalitetsarbetet framåt. Nästa läsår kommer vi fördjupa oss i Hållbar utveckling och naturvetenskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har barnskötarutbildning, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du är trygg i dig själv och har inga svårigheter med att undervisa både små och stora barngrupper. Du kan förskolans styrdokument och kan ta teorin till handling. Det är viktigt att du har ett respektfullt förhållningssätt och förmåga att skapa professionella relationer med både barn, vårdnadshavare och medarbetare.

Du trivs att arbeta i grupp och är genuint nyfiken på barn och deras tankar. Du bidrar med din kompetens, nyfikenhet, din trygghet och glädje. Du är inlyssnande och tar dig tid till lek och samtal. Du kan läsa av stundens behov, ibland behöver du vara med i barnens aktiviteter, ibland behöver du leda aktiviteter, ibland backa och bara finnas till hands.

Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Är du intresserad av tjänsten på Växjö kommun, Utbildningsförvaltningen ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-08-04.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Växjö
  Barnskötare till Gemla förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på VÄXJÖ KOMMUN i Växjö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare