Produktägare

Ledig tjänst på IST

Sök ledigt jobb som Användbarhetsexpert i Växjö. Nu finns det en ledig tjänst på IST i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-03.

Hitta till arbetsplatsen på IST

Arbetsplatsen hos IST ligger i Växjö i Kronobergs län.

Yrke Användbarhetsexpert
Arbetsort Kronobergs län – Växjö
Arbetsplats IST
Organisationsnummer 5562540806 (IST Group AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-03

IST På IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället, det gör vi genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik möjliggör till ett fortsatt lärande.

Vi söker just nu produktägare för att stärka vår produktledning! Vill du också göra skillnad på riktigt? Vi söker nämligen dig som har passion för att bidra till det viktiga uppdraget att utveckla produkter som bidrar till ett förbättrat digitalt lärande.

Om IST
Vi är det ledande EdTech-företaget i Skandinavien med över fem miljoner användare som framåt siktar än mer globalt.

Varje dag kommer vi till jobbet med vetskapen om att våra produkter har en positiv inverkan på samhället. Vi är dedikerade till att utveckla lösningar som ger människor de bästa möjligheterna att lära sig och växa. Vi samarbetar med våra användare för att skapar produkter som förenklar de dagliga rutinerna. Tillsammans med våra användare utvecklar vi digitala lösningar för ett bättre sätt att lära. Vi kombinerar teknisk kompetens med arbetslivserfarenhet från skolor för att förändra världen.

Om rollen
Rollen ingår i ett produktledningsteam tillsammans med andra produktägare, produktchefer och UX/UI designers. I rollen som produktägare är du ansvarig för ett flertal system och har ett tätt samarbete med ett eller flera utvecklingsteam.

Rollen innebär följande arbetsuppgifter och ansvar:

- Central och ledande roll i arbetet att utveckla och föra IST´s produkt framåt.

- Skapa de bästa produkterna på marknaden, med utgångspunkt i IST´s produktvision och kundernas krav.

- Arbeta med befintliga och blivande användare och kunder för att förstå och förutse deras behov, översatt till produktkrav.

- Bidra till vision och roadmap för teamets produkt inkluderat produktekonomin.

- Nyckelroll i att prioritera backlogen för dina system för att möta ISTs gemensamma strategi och vision, samt säkerställa hållbara produkter med hög kvalitet.

- Driva alla stadier av produktutvecklingen, inklusive design och utveckling. Det görs genom att tillsammans med utvecklingsteamen leverera mjukvara som möter kundernas förväntningar samt samarbeta tätt ihop med UX/UI för att säkerställa den bästa användarupplevelsen av IST´s produkter.

- Löpande uppgifter består bl a av att bryta ner krav, skriva user stories och ta fram acceptanskriterier

Om dig
Vi söker dig som har en passion för att förstå användarna och möta deras behov och förväntningar genom att skapa de bästa produkterna på marknaden. Vi förväntar oss att du kommer att ha god kunskap om ISTs produktvision och bli en expert på dina system och hur användarna använder systemen. Du är också ansvarig för att föra denna kunskap vidare till utvecklingsteamen.

Utöver ovan så uppfyller du även följande kriterier:

- Du har ett högt driv och är effektiv och självgående inom ditt produktområde

- Hög ambitionsnivå och viljan att påverka att forma visionen för produktområdet

- God analytisk förmåga att kunna förstå våra kunders behov

- Att samarbeta samt dela med dig av din kunskap är naturligt för dig

- Du är en god kommunikatör, både genom att vara lyhörd mot kund och andra intressenter samt att själv kommunicera

- Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team för att nå gemensamma mål

- Relevant högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet

- Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet som produktägare men det är inget krav. Du kan ha haft andra roller som gett dig bra förutsättningar för att nu ta klivet mot produktägarrollen. Vi tror att du är en person som snabbt anpassar dig till nya situationer och trivs i en agil och ständigt föränderlig miljö.

Ansök
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med möjligheten att delvis arbeta på distans för att underlätta livspusslet. Placering är möjlig på vårt huvudkontor i Växjö alternativt Stockholm.

Om detta låter som rätt utmaning för dig, se till att ansöka så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Ansök via http://career.ist.com - dock senast 3 mars.

För mer information om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR på HR@ist.com. Om du har några frågor, tveka inte att maila oss.

Bakgrundskontroller kan komma att förekomma i enlighet med vår rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Är du intresserad av tjänsten på IST? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Användbarhetsexpert är 2024-03-03.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb