Servicetekniker - Västervik

Ledig tjänst på Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Västervik. Nu finns det en ledig tjänst på Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön - Fast lön. Arbetet är Heltid Heltid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-29.

Hitta till arbetsplatsen på Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB

Arbetsplatsen hos Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB ligger i Västervik i Kalmar län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Kalmar län – Västervik
Arbetsplats Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB
Organisationsnummer 5590649207 (Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB)
Anställningsvillkor Heltid Heltid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön - Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-29

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB Vill du jobba som servicetekniker för ett världsledande företag?

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan energibesparing, kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY Entrance Systems är en av fem divisioner inom ASSA ABLOY, världsledande inom lås- och dörrlösningar.


Din framtid


I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa våra produkters funktion samt säkerhetskrav i enlighet med ASSA ABLOYS Entrance Systems standard. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättrings alternativ och moderniseringar.


Du kommer att arbeta självständigt med ansvar för ditt område men ingå i ett team med andra tekniker som ger dig stöd och hjälp på din resa hos ASSA ABLOY Entrance Systems. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag.


Ditt geografiska område är Västervik med omnejd där av bör du bo i Västervik.


Dina ansvarsområden som servicetekniker kommer innebära:


  • Planera och prioritera serviceuppdrag.
  • Självständigt utföra service, underhåll och reparationer för tiden aktuella produkter.
  • Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten.
  • Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista eller i samråd med service ledaren.
  • Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderings åtgärder till kund.
  • Förmedla olösta serviceuppdrag till support personal.
  • Avbryta eller förhindra arbete som innebär uppenbar fara för sig själv eller andra.
  • Ansvara för sin personliga säkerhet.
  • Ansvara för att utrustning såsom bland annat servicebil, verktyg och skyddsutrustning hålls i bra skick.

Erfarenhet och personliga egenskaper


Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med ASSA ABLOY Entrance Systems. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget.


Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom lift/saxlift utbildning och heta arbeten utbildning.


Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska (då detta är vårt koncern språk).


Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på Patricia Contreras patricia.contreras@kraftsam.se


Ser fram emot din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2023-12-29.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb