Snickare

Ledig tjänst på Conductus AB

Sök ledigt jobb som Varvssnickare i Västerås. Nu finns det en ledig tjänst på Conductus AB i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-01-15.

Hitta till arbetsplatsen på Conductus AB

Arbetsplatsen hos Conductus AB ligger i Västerås i Västmanlands län.

Yrke Varvssnickare
Arbetsort Västmanlands län – Västerås
Arbetsplats Conductus AB
Organisationsnummer 5569479669 (Conductus AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-01-15

Conductus AB

Du kommer att bli anställd hos oss på Conductus AB och hyras ut till ett ledande byggföretag.

KVALIFIKATIONER - Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.- Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.- Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. - Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.

Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp.

ANSÖKAN

Du, Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer personer för arbete löpande.


Är du intresserad av tjänsten på Conductus AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Varvssnickare är 2024-01-15.

Sök andra jobb som varvssnickare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Västerås
  Snickare

  Ledigt jobb som varvssnickare på Conductus AB i Västerås

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som varvssnickare