Kontrollant

Ledig tjänst på IndustriQompetens

Sök ledigt jobb som Processoperatör, stålindustri i Västerås. Nu finns det en ledig tjänst på IndustriQompetens i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2022-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på IndustriQompetens

Arbetsplatsen hos IndustriQompetens ligger i Västerås i Västmanlands län.

Yrke Processoperatör, stålindustri
Arbetsort Västmanlands län – Västerås
Arbetsplats IndustriQompetens
Organisationsnummer 5565877759 (Industriqompetens Mälardalen AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-31

IndustriQompetens Vi söker kontrollant till Kärnbränslefabriken i Västerås

Arbetsuppgifter

Genomföra kontroller i tillverkningen av boxar.

Kompetens och bakgrund

Verkstadsteknisk eller motsvarande erfarenhet av kontrollantarbete i tillverkningsindustri. Utbildning inom mekanisk tillverkning eller motsvarande erfarenhet.

Utbildning i mätteknik samt ritningslära. God samarbetsförmåga då en stor del av arbetet till en början är utveckling av en ny produkt som senare ska in i produktion. Allt arbete sker efter instruktioner och krav på spårbarhet och signering av utförda arbetsmoment och delmoment. Samarbete är av yttersta vikt och kommunikation och dialog med operatörer vid behov av justering i processen. Avvikelser eller icke godkända resultat lyfts och kommuniceras till kvalitetsingenjör.

OFP kunskaper. Tidigare erfarenhet av kontroll av svetsar eller bockning av plåt är meriterande.

Kunskaper i Office och SAP/MES

Personliga egenskaper

Noggrannhet. Kvalitetsmedvetenhet. Samarbete. Kommunikation. Förståelse för skriftliga instruktioner och vikten av efterlevnad av dessa.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då instruktioner och dokumentation är en viktig del av arbetet. Grundläggande kunskaper i engelska.

Villkor

Vi börjar med en visstidsanställning för att både du, vi och kunden ska få chansen att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.industriqompetens.se.

Om Westinghouse
Westinghouse Electric Company är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi. Bolaget grundades år 1886 i USA och är idag ett globalt företag med över 10 000 medarbetare i 18 länder. Det svenska bolaget bildades år 1969 som ASEA Atom och integrerades i Westinghouse Electric Company år 2000. Idag har bolaget lång erfarenhet från kärnkraftsbranschen och närmare 1000 medarbetare i Västerås och Täby. Idag levererar den svenska verksamheten kärnbränsle och komponenter samt en bred tjänsteportfölj för både kärnkraftverk i drift samt för reaktorer under avveckling. Läs mer på www.westinghousenuclear.com/sweden
Är du intresserad av tjänsten på IndustriQompetens? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, stålindustri är 2022-05-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.