Förskollärare till Trollhattens förskola

Ledig tjänst på FÖRÄLDRAKOOPERATIVET TROLLHATTEN, EK FÖR

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Västerås. Nu finns det en ledig tjänst på FÖRÄLDRAKOOPERATIVET TROLLHATTEN, EK FÖR i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-25.

Hitta till arbetsplatsen på FÖRÄLDRAKOOPERATIVET TROLLHATTEN, EK FÖR

Arbetsplatsen hos FÖRÄLDRAKOOPERATIVET TROLLHATTEN, EK FÖR ligger i Västerås i Västmanlands län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Västmanlands län – Västerås
Arbetsplats FÖRÄLDRAKOOPERATIVET TROLLHATTEN, EK FÖR
Organisationsnummer 7164547544 (Föräldrakooperativet Trollhatten, Ek För)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-08-25

FÖRÄLDRAKOOPERATIVET TROLLHATTEN, EK FÖR

Är du en driven och engagerad person som uppskattar det mindre kooperativet och relationen mellan barn, vårdnadshavare och pedagoger? Då kan du passa hos oss!

På Trollhatten arbetar fem förskollärare, en barnskötare samt en förskolekock. Förskolan består av två avdelningar, 1-3 år och 3-5 år. Totalt har förskolan 30 barn.

Vi söker en engagerad, legitimerad förskollärare som är väl förtrogen med läroplanen och dess uppdrag.

Vem är du?

Du kommer tillsammans med kollegor leda och utveckla undervisningen, vilket gör att barnens skapande, kreativitet och lärande utvecklas. Ditt förhållningssätt skapar en atmosfär i barngruppen som är varm, tillåtande och inbjudande, och där alla barn får upplevelsen av att vara en tillgång i gruppen.

Vilka är vi?

Förskolan Trollhatten är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Vi är belägna på Viksäng i en miljö med närhet till skog och natur. Vi är en mindre verksamhet med korta beslutsvägar, vilket ger dig stora möjligheter att kunna påverka hur undervisningen ska bedrivas. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en utbildning där såväl pedagoger som barn trivs och där vi arbetar för att varje barn ska ges förutsättningar för att bli sitt bästa jag.

Trygghet, utveckling, respekt och glädje är vår värdegrund. Vi skapar trivsel, trygghet och arbetsro för alla, barn som personal. Genom kommunikation, samspel och upplevelser blir varje stund och varje möte ett tillfälle till lärande. Barnen får utmaningar efter sin förmåga och sina förutsättningar. Vi ser barnen som människor med lika mycket värde. Vi jobbar mycket med att både barn och vuxna ska känna sig välkomna och sedda och få vara den man är.

Tjänsten är på deltid, 75 %.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på FÖRÄLDRAKOOPERATIVET TROLLHATTEN, EK FÖR? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-08-25.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb