Förskollärare till Västerås stad

Ledig tjänst på Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Västerås. Nu finns det en ledig tjänst på Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-06-30.

Hitta till arbetsplatsen på Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen ligger i Västerås i Västmanlands län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Västmanlands län – Västerås
Arbetsplats Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120002080 (Västerås kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen Varför ska du som förskollärare välja att jobba hos oss i Västerås stad?

• Vi står för en likvärdig förskola där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. I våra förskolor får du som pedagog tillsammans med barnen samma möjlighet att utvecklas.
• Du får ett stort kollegialt lärande och kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har många stödfunktioner som är behjälpliga till dig och dina kollegor, bland annat specialpedagoger, pedagogista, logoped och utvecklare.
• I våra förskolor arbetar du utforskande och projekterande med barnens intresse i fokus.

För att vara en förskola i framkant behöver vi hela tiden arbeta med utvecklingen av vår verksamhet. Därför behöver vi din kunskap och erfarenhet. Välkommen till oss för att vara delaktig i utvecklingen av framtidens förskolor!

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare på en av våra förskolor kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för utvecklingen av den pedagogiska verksamheten. Med läroplanen som grund arbetar du utforskande och projekterande med utgångspunkt från barnens intressen. Du skapar förutsättningar för att varje barn utifrån sina behov ges utrymme att utvecklas.

Lärande och omsorg bildar en helhet och vi vill hela tiden inspirera och utmana barnen att upptäcka, skapa och lära nytt. Alla barn ska erbjudas en mångfald av meningsfulla sammanhang och aktiviteter.

Idag består vår verksamhet av cirka 80 förskolor och vi har lediga tjänster på flera av dem. Genom att skicka in en ansökan visar du intresse för alla våra förskolor med behov. Du får gärna ange önskemål på förskola eller område där du vill arbeta så möter vi dina önskemål så gott det går utifrån förskolornas rekryteringsbehov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller dig som studerar din sista termin på förskollärarprogrammet och vill komma ut i arbetslivet. Din språkliga kompetens är avgörande för kvaliteten i förskolan och för barnens utveckling och lärande. Du har därför goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden så tveka inte på att skicka in din ansökan nu direkt!

Bifoga gärna din legitimation eller studieintyg i din ansökan.
I den här rekryteringen kommer vi be dig om ett utdrag från belastningsregistret.

Har du frågor, tveka inte att kontakta oss på forskolejobb@vasteras.se.
Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Är du intresserad av tjänsten på Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-06-30.

Sök andra jobb som förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb