Engagerad säljare (B2B) sökes till Proffas i Mälardalen AB

Ledig tjänst på Proffas i Mälardalen AB

Sök ledigt jobb som Fältsäljare/Utesäljare i Västerås. Nu finns det en ledig tjänst på Proffas i Mälardalen AB i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-21.

Hitta till arbetsplatsen på Proffas i Mälardalen AB

Arbetsplatsen hos Proffas i Mälardalen AB ligger i Västerås i Västmanlands län.

Yrke Fältsäljare/Utesäljare
Arbetsort Västmanlands län – Västerås
Arbetsplats Proffas i Mälardalen AB
Organisationsnummer 5590215702 (Proffas i Mälardalen AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Vi är det växande städbolaget Proffas i Mälardalen AB. Vi är verksamma i Västerås och erbjuder företag och privata kunder kvalité och service inom lokalvård. I vårt team gillar vi att ha roligt och bjuda på oss själva så det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att skratta mycket.


Vi söker nu en erfaren säljare.

Du skall ha erfarenhet från B2B-försäljning. Har du erfarenhet från städbranschen så är det meriterande men inte ett krav.

I tjänsten kommer huvuduppgiften vara bland annat bearbeta privata företagskunder. Där du kommer att sälja in våra lokalvårdstjänster.

Det är en fördel att du är van att jobba strukturerat och metodiskt. Du kommer vara en del av det lokala teamet i Västerås och med en kontinuerlig kontakt till huvudkontoret.

Du kommer att ansvara för hela införsäljningsprocessen. Från den första kundkontakten till avslut och överlämnade till driften. Du kommer också att bidra till bolagets affärsutveckling och komma på nya idéer om hur vi kan nå ut till kunder och öka försäljningen.


Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

· Planera strategier med den lokala ledningen och med huvudkontoret

· Uppföljning av säljaktiviteter

· Nyförsäljning till företagskunder

· Offertförfrågan

· Merförsäljning

· Kundavtal

· Skapa kundrelation

Vi ser gärna att du som söker har följande egenskaper som person:

· Driven, målmedveten

· Självgående & ansvarstagande

· Glad/positiv med mycket energi

· Van att jobb efter uppsatta mål och utmaningar

· Serviceminded och tycker det roligt att träffa nya människor.

· Bygga nya kontakt och kundrelationer


Vi ser fram emot att få din ansökan. Skicka ditt CV och personliga brev till rekrytering@proffas.seÄr du intresserad av tjänsten på Proffas i Mälardalen AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fältsäljare/Utesäljare är 2023-12-21.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb