Chaufför (fast månadslön)

Ledig tjänst på Onvision AB

Sök ledigt jobb som Budbilsförare i Västerås. Nu finns det en ledig tjänst på Onvision AB i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-02-23.

Hitta till arbetsplatsen på Onvision AB

Arbetsplatsen hos Onvision AB ligger i Västerås i Västmanlands län.

Yrke Budbilsförare
Arbetsort Västmanlands län – Västerås
Arbetsplats Onvision AB
Organisationsnummer 5590048269 (Onvision AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-02-23

Onvision AB

Vi söker dig med med B-körkort som vill köra mat till kund från olika restauranger i Västerås.

Du ska kunna kommunicera på svenska eller engelska.

Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Vi tar emot din CV och en kort beskrivning av dig själv via mail.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Onvision AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Budbilsförare är 2023-02-23.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb