Servicerådgivare

Ledig tjänst på Holmgrens Bil

Sök ledigt jobb som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist i Värnamo. Nu finns det en ledig tjänst på Holmgrens Bil i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-15.

Hitta till arbetsplatsen på Holmgrens Bil

Arbetsplatsen hos Holmgrens Bil ligger i Värnamo i Jönköpings län.

Yrke Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Arbetsort Jönköpings län – Värnamo
Arbetsplats Holmgrens Bil
Organisationsnummer 5563136620 (Holmgrens Bil AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Vi på Holmgrens Bil i Värnamo behöver utöka teamet med ytterligare en servicerådgivare! Gillar du ordning och reda och har ett intresse för motorbranschen? Då kan du vara rätt person för oss⭐Välkommen med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt skapar goda relationer och som genom lyhördhet och nyfikenhet hittar rätt lösningar för kundens behov
Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och har god insikt i att noggrannhet samt ordning och reda leder till kvalitet och effektivitet i flera led
I mer intensiva stunder behåller du både ditt lugn, fokus och goda humör
Du har lätt för att skapa arbetsglädje, är engagerad och har en vilja till att utmana och utveckla dig själv

Vi ser gärna att du som söker tidigare har arbetat inom service och/eller lager. Om du dessutom har tidigare erfarenhet av att arbeta som servicerådgivare eller på skadeverkstad är det mycket meriterande. Likaså om du har erfarenhet från affärssystemet Kobra och/eller Cabas.

Om jobbet
Som servicerådgivare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du med ditt driv, initiativförmåga och engagemang får möjlighet att hjälpa kunden till ett tryggare liv med bilen genom att lösa deras problem. Tillsammans med kollegorna i teamet skapar du en atmosfär i kundmottagningen som imponerar på våra kunder.

Arbetsuppgifter
️ Sköta kundbokningar
️ Verkstadsplanera
️ Skapa och lämna offerter
️ Fakturering och hantering av försäkrings- och garantiärenden.

Omfattning: Heltid, 100%
Arbetstider: Dagtid, måndag- fredag
Placeringsort: Värnamo
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram (https://www.instagram.com/holmgrensbil/) och karriärsida (https://holmgrensbil.teamtailor.com/).

Ansökan
Ansök senast 15 oktober 2023. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta servicechef Mikael Isaksson på mejl mikael.isaksson@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Holmgrens Bil? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist är 2023-10-15.

Sök andra jobb som reservdelsspecialist/bildelsspecialist

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb