Förskollärare till Enehagens förskoleområde

Ledig tjänst på Enehagens förskoleområde

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Värnamo. Nu finns det en ledig tjänst på Enehagens förskoleområde i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Vi tillämpar individuell lönesättning.. Arbetet är 100%. Tillträde: 2024-03-01 eller enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-21.

Hitta till arbetsplatsen på Enehagens förskoleområde

Arbetsplatsen hos Enehagens förskoleområde ligger i Värnamo i Jönköpings län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Jönköpings län – Värnamo
Arbetsplats Enehagens förskoleområde
Organisationsnummer 2120000555 (Värnamo kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: 2024-03-01 eller enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Vi tillämpar individuell lönesättning.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Enehagens förskoleområde Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.




Beskrivning
Välkommen att söka tjänst som förskollärare till Enehagens förskolor.

Vi söker för tillfället en förskollärare till Daggkåpans förskola belägen strax utanför Värnamo. Förskolan ligger i ett naturskönt område med nära till naturen. Under anställningstiden erbjuds arbetskläder och dator/Ipad som arbetsredskap. Förskolornas öppettider är inom ramen 6.00 – 18.30. Vissa möten är förlagda till kvällstid 17.00 – 19.00, oftast var tredje vecka.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare har du ett pedagogiskt ansvar utifrån läroplanens uppdrag och arbetar aktivt med pedagogisk planering, observation, dokumentation, reflektion, uppföljning och analys. Genom ditt professionella förhållningssätt möter du varje enskilt barn utifrån de grundläggande värden som beskrivs i förskolans läroplan. Arbetssättet utgår ifrån att du är en glad, nära, medforskande pedagog som ger barnen de bästa förutsättningarna att utvecklas. Arbetet sker i förtroendefullt samarbete med kollegor och vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Vi söker dig med förskollärarutbildning (eller som är under utbildning), har god insikt i förskolans uppdrag och läroplan samt intresse för att arbeta med digitala verktyg. Du har ett pedagogiskt synsätt som förenar professionell omsorg och undervisning. Du är tydlig och lösningsinriktad samt har en förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov och arbete med AKK. Din erfarenhet är din styrka då det gäller att utveckla arbetet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Villkor
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
Är du intresserad av tjänsten på Enehagens förskoleområde? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2023-12-21.

Sök andra jobb som förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb