Vaken natt hemtjänst

Ledig tjänst på Vård- och omsorgsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Vännäs. Nu finns det en ledig tjänst på Vård- och omsorgsförvaltningen i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 65%. Tillträde: 220101 Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-09.

Hitta till arbetsplatsen på Vård- och omsorgsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Vård- och omsorgsförvaltningen ligger i Vännäs i Västerbottens län.

Yrke Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Arbetsort Västerbottens län – Vännäs
Arbetsplats Vård- och omsorgsförvaltningen
Organisationsnummer 2120002841 (Vännäs kommun)
Anställningsvillkor 65%. Tillträde: 220101 Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2021-12-09

Vård- och omsorgsförvaltningen Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vi söker medarbetare till nattpatrullen i hemtjänsten.

Då hemtjänsten i Vännäs är i en expansiv fas kommer vi att utöka vår nattbemanning. Tjänster kommer att tillsättas 220101 eller efter överenskommelse. Vi söker även person till ett vikariat natt som stäcker sig 220101-220619. 

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär vård och omsorg i ordinärt boende/ hemtjänst. I nattpatrullen ansvarar du även för trygghetslarm och trygghetskameror.Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med personer som behöver stöd i hemmet. Det är meriterande om du är undersköterska/vårdbiträde, har god förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift.

Det är ett krav att du innehar körkort B manuell växellåda.


Personlig lämplighet är viktigt i arbetet, vi vill att du som söker är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd. Du bemöter brukare med respekt och tar hänsyn till deras individuella behov och önskemål.

För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska i tal och skrift för att utföra vårddokumentation, ta emot medicindelegering samt kommunicera med brukare.

Sista ansökningsdag är 9 december.

 
Är du intresserad av tjänsten på Vård- och omsorgsförvaltningen? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende är 2021-12-09.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.