Boendestödspedagog till Socialpsykiatrin

Ledig tjänst på Personligt stöd och omsorg, Psykiatri boende Niklasbergsvägen 9 D

Sök ledigt jobb som Stödpedagog i Vänersborg. Nu finns det en ledig tjänst på Personligt stöd och omsorg, Psykiatri boende Niklasbergsvägen 9 D i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 36,75 tim/v. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-30.

Hitta till arbetsplatsen på Personligt stöd och omsorg, Psykiatri boende Niklasbergsvägen 9 D

Arbetsplatsen hos Personligt stöd och omsorg, Psykiatri boende Niklasbergsvägen 9 D ligger i Vänersborg i Västra Götalands län.

Yrke Stödpedagog
Arbetsort Västra Götalands län – Vänersborg
Arbetsplats Personligt stöd och omsorg, Psykiatri boende Niklasbergsvägen 9 D
Organisationsnummer 2120001538 (Vänersborgs kommun)
Anställningsvillkor 36,75 tim/v. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-30

Personligt stöd och omsorg, Psykiatri boende Niklasbergsvägen 9 D Beskrivning
Vi söker en boendestödspedagog till Socialpsykiatrins boende på Niklasbergsvägen 9 D.

Vi erbjuder dig att arbeta i en inspirerande miljö med god gemenskap och för oss är det viktigt att göra skillnad. Vi söker dig som varje dag vill använda din förmåga att lyssna in, reflektera och ge rätt insatser för att göra livet värdefullt för andra människor. Vi har fokus på hållbarhet, kvalitét och gemenskap. På socialförvaltningen upplever du trygghet och tillit genom att vi har kompetens och engagemang. Förvaltningen ska alltid präglas av respekt, omtanke och dialog. För oss är relationer en framgångsfaktor. Detta gör Vänersborgs kommun attraktiv och hållbar i alla delar hela livet.Arbetsuppgifter
Att tillsammans med enhetschef, gruppledare och boendestödjare arbeta enligt de mål och riktlinjer som gäller för verksamheten. Du ska utifrån varje persons behov ge stöd i den enskildes vardag genom tydliggörande pedagogik och arbeta i enlighet med individuella genomförandeplaner och rutiner. Stödet kan röra alla delar som hör livet till, t.ex.
kommunikation, matlagning, dusch, tvätt, städ och olika aktiviteter. Samarbete med anhöriga, företrädare och andra viktiga personer runt den enskilde ingår i uppdraget.
I boendestödpedagogens uppdrag ingår också att:

- Delta i det dagliga arbetet och arbeta utifrån uppgjorda rutiner.
- Följa upp och utvärdera verksamhetens metoder. 
- Kalla och hålla i SIP.
- Kalla och hålla i Kvalitétsteam.
- Implementera nya forskningsrön och metoder.
- Vara delaktig i att utveckla personalens kompetens.
- Vara ett stöd till kontaktpersonal vid arbetet med genomförandeplaner och målarbete.
- Stötta personal i arbetet med social dokumentation/HSL i Lifecare. Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av arbete med och kunskap om personer med intellektuella och/eller psykiska funktionsnedsättningar. Erfarenhet av att arbeta med personer som har en psykisk funktionsnedsättning och en samsjuklighet av beroendeproblematik, är meriterande.
Du ska ha ett lugnt bemötande, förmåga att arbeta självständigt och ha ett professionellt förhållningssätt. Viktigt att du har förmågan att reflektera kring det egna förhållningssättet och vilja och lust att arbeta enligt beprövade metoder och vara flexibel, lyhörd och prestigelös.

Du ska ha en eftergymnasial utbildning inom området socialpsykiatri och/eller beteendevetenskap, minst 180 högskolepoäng, specifikt riktat till verksamhetsområdet. Du skall ha en positiv människosyn och lätt för att samarbeta. Då problemskapande och utmanande beteende förekommer skall du ha erfarenhet av liknande arbete och ha förmåga att tänka förebyggande för att minimera risker och hotfulla situationer. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid anställning kommer arbetsgivaren att begära utdrag ur belastnings- och misstankeregister.

B-körkort är ett krav.Villkor
Schemalagd arbetstid vilket innebär, dag, kväll och helg.Övrigt

Vänersborgs kommun - attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet.
Våra värdeord: Levande, attraktiv, hållbar - tillsammans


Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.


Kommunen nyttjar vår tids möjligheter att ge nya medarbetare en introduktion direkt vid start! Är du nyfiken på att prova introduktionen redan nu och få veta mer om hur vi arbetar i Vänersborgs kommun? http://introduktion.vanersborg.se/ genom att välja avsnitt och skriv in ditt namn för att få ett diplom efter genomförd introduktion. Ditt namn registreras ingenstans.


Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på vår sida https://www.vanersborg.se/jobb.

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du https://www.vanersborg.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-vanersborgs-kommun/fackliga-organisationer.html

Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling.
Är du intresserad av tjänsten på Personligt stöd och omsorg, Psykiatri boende Niklasbergsvägen 9 D ? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Stödpedagog är 2022-05-30.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.