Administratör med erfarenhet till Vuxenutbildningen

Ledig tjänst på Vuxenutbildningen

Sök ledigt jobb som Administratör/Administrativ assistent i Vänersborg. Nu finns det en ledig tjänst på Vuxenutbildningen i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är 100. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-03.

Hitta till arbetsplatsen på Vuxenutbildningen

Arbetsplatsen hos Vuxenutbildningen ligger i Vänersborg i Västra Götalands län.

Yrke Administratör/Administrativ assistent
Arbetsort Västra Götalands län – Vänersborg
Arbetsplats Vuxenutbildningen
Organisationsnummer 2220002998 (Kunskapsförbundet Väst)
Anställningsvillkor 100. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-03

Kunskapsförbundet Väst är en av Västsveriges största utbildningsaktörer och är den kommunala skolan som välkomnar alla elever. Vi erbjuder ett brett utbud av gymnasie- och vuxenutbildningar av god kvalitet och hos oss studerar cirka 2800 elever på gymnasiet och cirka 2300 elever på vuxenutbildningen i Trollhättan och Vänersborg.
Arbetsuppgifter
Som administratör på vuxenutbildningen kommer du att ha ett varierande arbete med en del utredningsarbete men också rutinmässiga arbetsuppgifter där tempot stundtals kan vara högt med flertal deadlines.

Du jobbar tätt med dina kollegor i administrationen men även tätt tillsammans med rektorer, studie- och yrkesvägledare, schemaläggare och lärare. Ni stöttar varandra och hjälper till vid behov, du samverkar även med andra funktioner inom förbundet när det krävs. Enheten jobbar tillsammans med utvärdering och utveckling av arbetssätt samt rutiner där dina arbetsuppgifter kan komma att ändras utifrån enheten och förbundets behov som skiftar i takt med att utveckling sker.

Du kommer i huvudsak att ha din arbetsplats i Vänersborg men delar av tjänsten kan komma att förläggas till Trollhättan.

Vem är du?
Vi söker en person med driv och hög servicekänsla som har förmåga att se helheten och planera och organisera arbetet effektivt och har ett proaktivt arbetssätt. Du är strukturerad och drivs av resultat och van vid att arbeta med varierande administrativa uppgifter. Det är önskvärt att du har erfarenhet från vuxenutbildningen och dess processer. Du är väl förtrogen med olika digitala verksamhetssystem.

Du är även en bra kommunikatör och kravställare mot din omgivningen, samt intresserad av lagtext och har en förståelse vad det innebär att arbeta med myndighetsutövning. Du är bra på att fatta beslut utifrån en stor mängd information och regler.

Vi vill gärna att du ser lösningar snarare än problem.Du har

- utbildning lägst gymnasial examen.
- erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete - ska kunna påvisas
- god IT vana samt mycket goda kunskaper i Office-paketet.
- god kunskap och förståelse för digitala verksamhetssystem.
- lätt för att formulera dig i tal och skrift på svenska.

Meriterande med

- högre utbildning inom administration (exempelvis en relevant YH-utbildning)
- intresse för den lag och förordning som styr skolans verksamhet.
- erfarenhet av Tieto Education eller annat system för elevadministration.
- erfarenhet från administrativt arbete inom vuxenutbildningen.
- förståelse för arbete med myndighetsutövning.Provanställning kan tillämpas.

Intervjuer kan komma att ske under hela ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vid erbjudande om tjänst på gymnasieskolan och gymnasiesärskolan kommer du behöva uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Detta utdrag beställer du själv via polisen, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Vi behandlar personuppgifter enligt den nya Dataskyddsförordningen,
https://www.kunskapsforbundet.se/behandling-av-personuppgifter/
Är du intresserad av tjänsten på Vuxenutbildningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administratör/Administrativ assistent är 2024-03-03.

Sök andra jobb som administratör/administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb