Förskollärare till Gläntans förskola

Ledig tjänst på Uppvidinge kommun, Förskoleverksamhet

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Uppvidinge. Nu finns det en ledig tjänst på Uppvidinge kommun, Förskoleverksamhet i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-08-05 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-21.

Hitta till arbetsplatsen på Uppvidinge kommun, Förskoleverksamhet

Arbetsplatsen hos Uppvidinge kommun, Förskoleverksamhet ligger i Uppvidinge i Kronobergs län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Kronobergs län – Uppvidinge
Arbetsplats Uppvidinge kommun, Förskoleverksamhet
Organisationsnummer 2120000605 (Uppvidinge kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-08-05 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Uppvidinge kommun, Förskoleverksamhet Genom våra värdeord mod, tolerans och kreativitet arbetar vi i Uppvidinge kommun för att ge god service och utveckla samhällsviktiga funktioner till våra invånare, besökare och företag. Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. Hos oss vill vi att våra medarbetare ska känna stor delaktighet och det ska finnas utrymme för flexibilitet och utveckling.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där vi tillsammans har möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!
ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra skillnad och arbeta i ett utvecklingsinriktat team?

Då hoppas vi att du söker tjänsten hos oss på Gläntans förskola i Åseda. Som förskollärare har du en unik möjlighet att påverka och bidra till barns utveckling och lärande. Genom ditt pedagogiska kunnande och förhållningssätt bidrar du till att skapa en rolig, trygg och lärorik miljö för varje barn. På Gläntans förskola vill vi ge barnen det allra bästa, och våra medarbetare en trivsam arbetsplats präglad av samarbete, gemenskap och möjligheter att utvecklas. Trivsel och glädje är viktig för oss, så vill du bidra med engagemang och en positiv inställning så är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är eller blir legitimerad förskollärare och tillsammans med övriga pedagoger vill vara med och utveckla vår förskola. Din tro på att barn är kompetenta återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad och professionell med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att på ett positivt sätt leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

ÖVRIGT
Om du blir aktuell för anställning kommer arbetsgivaren att begära utdrag från belastningsregistret. Kommunstyrelsen har tagit ett beslut om att samtliga nyanställningar ska uppvisa belastningsregister innan anställning. Det utdrag som ska visas upp är utdraget för arbete inom skola eller förskola.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Är du intresserad av tjänsten på Uppvidinge kommun, Förskoleverksamhet? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-04-21.

Sök andra jobb som förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb