Java-arkitekt till Tietoevry

Ledig tjänst på Procruitment

Sök ledigt jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Uppsala. Nu finns det en ledig tjänst på Procruitment i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-07.

Hitta till arbetsplatsen på Procruitment

Arbetsplatsen hos Procruitment ligger i Uppsala i Uppsala län.

Yrke Systemutvecklare/Programmerare
Arbetsort Uppsala län – Uppsala
Arbetsplats Procruitment
Organisationsnummer 5591727374 (Procruitment AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-07

Procruitment Om Tietoevry
Tietoevry Care utvecklar och levererar IT-stöd för det svenska välfärdssystemet (sjukvård, socialtjänst, vård och omsorg ). Vi är marknadsledande inom denna sektor och anledningen till framgångarna är bland annat vår gedigna kunskap om våra kunders verksamhet. Tietoevry Care fokuserar på produkter och tjänster som underlättar arbetet för kommunens anställda och på samma gång ger medborgarna insyn och delaktighet. Med hjälp av våra produkter, e-tjänster, integrationer, mobila lösningar och välfärdsteknologi kan både användare av våra system och medborgarna på ett enkelt sätt få det stöd som behövs. Vi vill nu förstärka och utveckla vår verksamhet vidare med hjälp av fler kompetenta medarbetare inom detta område

Om tjänsten
I rollen som Java-arkitekt kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård där du du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till Tietoevrys kunder. Exempel på system kan vara röntgen, ärendehanteringssystem- eller e-arkiv.

Teamet du kommer att tillhöra ska utökas och vi söker nu dig som vill vara med och fungera som ett tekniskt ankare i gruppen. Du kommer att vara en av de få arkitekterna på plats och du har möjlighet att vara delaktig i hur teamet ska fortsättas att utvecklas. I denna roll kommer du att jobba med befintliga kunder där du är delaktig i hela utvecklingskedjan, från att delta i presale-möten till att bryta ner kundens krav och ta fram lösningsförslag. Under uppstartsfasen av denna gruppering kommer du även att jobba med utveckling och implementation.
Utöver Javateamet finns ett annat utvecklingsteam med andra tekniska kompetenser.

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du en bred erfarenhet inom Java samt relevanta ramverk som t.ex. Springboot. Du har tidigare erfarenhet i en roll som arkitekt eller som senior javautvecklare. Som person är du kommunikativ och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag).
Är du intresserad av tjänsten på Procruitment ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Systemutvecklare/Programmerare är 2024-03-07.

Sök andra jobb som systemutvecklare/programmerare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb