Sjuksköterska till barnsjukhusets tarm och stomimottagning

Ledig tjänst på Region Uppsala

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Uppsala. Nu finns det en ledig tjänst på Region Uppsala i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och -. Arbetet är Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt ö.k -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Region Uppsala

Arbetsplatsen hos Region Uppsala ligger i Uppsala i Uppsala län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Uppsala län – Uppsala
Arbetsplats Region Uppsala
Organisationsnummer 2321000024 (REGION UPPSALA)
Anställningsvillkor Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt ö.k -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå -
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Region Uppsala Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Små hjärtan behöver stor omtanke! Vi är ett litet sjukhus i det stora och det är just i det lilla som vår storhet bor. För här ryms all kompetens ett sjukt barn kan behöva, ett gott samarbete, respekt och omtanke. Vi erbjuder en riktigt bra introduktion för dig som är ny och många intressanta möjligheter till utveckling. Här finns också oväntat mycket glädje i det som ibland är mycket svårt. Vi tar hand om barnen och deras familjer, och vi tar hand om varandra – för vi vet att vi gör ett så mycket bättre jobb tillsammans!

Vår verksamhet
Akademiska barnsjukhuset, barnkirurgiska sektionen består av kirurgi, urologi, ortopedi, neurologi/neurokirurgi. Vi har planerad vård, samt jourintag dygnet runt för samtliga specialiteter. Här bedrivs också en gemensam dagvårdsverksamhet. Sektionen har också flera specialist mottagningar varav tarm och stomi mottagningen är en av dem. Barnen som kommer till oss är i åldern från nyfödda och upp till 18 års ålder. Vi tar emot patienter från hela Mälardals- och Norrlandsregionen. Det är viktigt för oss att både barn och föräldrar känner sig välkomna. Vi lägger stort fokus på barnperspektivet och arbetar i team tillsammans med barnet och familjen. Det blir många skratt på en dag tillsammans med barn och familjer.

Ditt uppdrag
Du kommer att vara en av två sjuksköterskor vid Akademiska barnsjukhuset tarm och stomimottagningen, samt vara vårdavdelningarnas specialist inom området.

Du kommer att vara en del i ett specialiserat team som stöttar och hjälper varandra, samtidigt som du kommer att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter under en dag. Du har egen mottagning/ undersökningar, rådgivning, deltar i teambesök, och är ett stöd till regionerna inom området tarm och stomi. Det innefattar också att utveckla den högspecialiserade vården. Uppdraget är meningsfullt och givande, där du kan göra skillnad för de patienter och familjer du möter.

Dina kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för att arbeta med barn och deras familjer. Vi ser att du har några års erfarenhet inom yrket.

Meriterande är:
-specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, annan specialistutbildning
-erfarenhet från barnkirurgi/barnsjukvård
-tarm och -stomiterapeut utbildning
-uroterapeut utbildning

Din kompetens
Du som söker uppskattar att arbeta i ett varierande tempo med hög kvalitet inom vården. Du är engagerad och intresserad av att utveckla vården för barn från nyfödd upp till 18 år. Du har en god kommunikativ förmåga, är lyhörd med ett pedagogiskt arbetssätt som möjliggör att möta patienter /familjer med olika förutsättningar och bakgrund. Du trivs lika bra med att arbeta självständigt, som att samarbeta med kollegor. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning på heltid inom barnkirurgiska sektionen, med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Monica Axelsson 018-611 39 70
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Är du intresserad av tjänsten på Region Uppsala? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-05-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb