Jobb som Ledsagare finns hos diverse kunder i Uppsala

Ledig tjänst på Olivia Personlig Assistans AB

Sök ledigt jobb som Ledsagare i Uppsala. Nu finns det en ledig tjänst på Olivia Personlig Assistans AB i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-02-11.

Hitta till arbetsplatsen på Olivia Personlig Assistans AB

Arbetsplatsen hos Olivia Personlig Assistans AB ligger i Uppsala i Uppsala län.

Yrke Ledsagare
Arbetsort Uppsala län – Uppsala
Arbetsplats Olivia Personlig Assistans AB
Organisationsnummer 5566308986 (Olivia Personlig Assistans AB)
Anställningsvillkor Deltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-02-11

Olivia Personlig Assistans AB På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Passa på att söka till oss för en chans till intervju och möjligt arbete, oavsett om det är Deltid eller ett mer Vikariat/Extra arbete du letar efter. Här får du även chansen till att testa på att arbete vid olika tider, bland annat dag, kväll och helg.

Vi har i dagsläget flertalet kunder som är i behov av kompetenta och drivna individer som vill arbeta inom vården och då som Ledsagare. Våra kunder letar efter dig som bland annat kan hjälpa dem med dagliga rutiner och aktivering.Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov. Som person är du lyhörd och flexibel samt initiativtagande och engagerande.

Meriterande är om du har:

- Erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg

- Vårdutbildning eller motsvarande

- Körkort och Tillgång till bil

En stor merit är om du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande, teckenkommunikation, AKK eller liknande (berätta gärna om detta vid ansökan).

För att komma till eventuell anställning behöver du ha ett BankID. Därtill önskar vi att du helst beställer ett belastningsregister till din digitala brevlåda om du har möjlighet då detta effektiviserar processen, detta beställer du via följande länk: Arbete med barn med funktionsnedsättningar (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Omfattning: Projektanställning (tjänsten kan uppgå till en extra eller deltidstjänst).

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Därtill har vi även ledsagarkort vilket gör att du och kunden kan ta er iväg på aktiviteter med större enkelhet.

Om rekryteringsprocessen

Efter en eventuell intervju försöker vi alltid återkomma inom 14 dagar till att man får höra mer om tjänsten. Detta förutsatt att vi även fått information från eventuella referenser. Därefter ser vi över en möjlig matchning med någon av våra kunder.

Hantering av din ansökan

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag.
Är du intresserad av tjänsten på Olivia Personlig Assistans AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Ledsagare är 2024-02-11.

Sök andra jobb som ledsagare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb