Djursjukskötare till Klinik i Uppsalatrakten

Ledig tjänst på Vetgig

Sök ledigt jobb som Djursjukskötare i Uppsala. Nu finns det en ledig tjänst på Vetgig i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Konsultuppdrag. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-10-13.

Hitta till arbetsplatsen på Vetgig

Arbetsplatsen hos Vetgig ligger i Uppsala i Uppsala län.

Yrke Djursjukskötare
Arbetsort Uppsala län – Uppsala
Arbetsplats Vetgig
Organisationsnummer 5593402810 (VetGig Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Konsultuppdrag
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-10-13

Vetgig

Till vår kund i Uppsalatrakten söker vi nu en djursjukskötare.Kliniken har bland annatdigitalröntgen, eget lab och ultraljud.Du hittar ocksåen välutrustad operations- och tandavdelning. Djurägarnakommer till vår kund för bådemedicinska utredningar och kirurgiska ingrepp.

Djursjukskötare till Klinik iUppsalatrakten

Du är erfaren inom anestesi och är självgående i ditt arbete. Duhar jobbat flera år på djursjukhus eller klinik. Hos vår kundfår du en varierande arbetsdag med bådepoliklinik och operation. Har du erfarenhet avfysioterapi är det ett plus men inte ett krav.

Omfattning: Heltid eller deltid. Denna roll är en anställning hos Vetgig där du bemannar hos vår kund. Vi ser gärna att uppdraget startar så snart som möjligt efter dina önskemål.

Vetgig är skapat av veterinärer för djursjukvården

Vi erbjuder dig som jobbar som veterinär eller legitimerad djursjukskötare ett friare yrkesliv med mindre stress. Vi ska alltid vara branschens bästa arbetsplats genom bra arbetsmiljö, trygga anställningar och generösa villkor. Som Sveriges ledande bemannings och konsultbolag inom djursjukvården har vi störst utbud av uppdrag i hela landet.


Är du intresserad av tjänsten på Vetgig? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Djursjukskötare är 2024-10-13.

Sök andra jobb som djursjukskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Uppsala
  Djursjukskötare till vikariat på bilddiagnostiska kliniken

  Ledigt jobb som djursjukskötare på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som djursjukskötare
 • Uppsala
  Djursjukskötare till Klinik i Uppsalatrakten

  Ledigt jobb som djursjukskötare på VetGig Sverige AB i Uppsala

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som djursjukskötare