Butiksplock merchandise Uppsala Retail24

Ledig tjänst på Retail24

Sök ledigt jobb som Butikskonsulent i Uppsala. Nu finns det en ledig tjänst på Retail24 i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2021-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Retail24

Arbetsplatsen hos Retail24 ligger i Uppsala i Uppsala län.

Yrke Butikskonsulent
Arbetsort Uppsala län – Uppsala
Arbetsplats Retail24
Organisationsnummer 5590064696 (Retail24 Sweden 2015 AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Retail24

Just nu söker vi på Retail24 personal för butiksplock i dagligvaruhandeln.

Tjänsten innebär varuplock, exponeringar, ombyggander och beställningar i butik. Att arbeta som merchandiser kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi ser gärna att du har butiksvana men vi lägger större vikt på personlighet.

Vi söker dig som är positiv, utåtriktad, nogrann och har hög arbetsmoral! Du kommer arbeta under eget ansvar och för marknadsledande kunder.

Du behöver ha tillgång till bil då du kommer besöka flera olika butiker per dag. Du behöver också ha tillgång till en smartphone med en bra kamera då vi tar bilder på alla uppdrag vi gör i butik.

Är du rätt profil? Då kan Retail24 erbjuda dig:

  • Lön enligt handels avtal
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Arbeta med stora kända varumärken
  • Självständigt arbete


Krav är följande:

  • Bosatt i Uppsala.
  • Svenska flytande.
  • Körkort och Bil.


Välkommen med din ansökan och rekrytering kommer att ske löpande.

Maila din ansökan till sara.lindner@retail24.se


Retail24 har idag ca 1300 anställda, vi kani erbjuda den största och mest flexibla servicen i Norden. Vi täcker hela Sverige på veckobasis. Om det så är på toppen av ett berg, i de djupaste skogarna, så långt norrut du kan komma eller mitt i city, så är vi där! Vi erbjuder merchandising, ombyggnader, exponeringar, inventering och prisundersökningar. Vi bygger också nya butiker eller ombyggnation av befintliga. Vid peak perioder, högtider eller nylanseringar gör vi även skyltfönster i butikerna. Vi finns där kunderna behöver oss.


Är du intresserad av tjänsten på Retail24? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Butikskonsulent är 2021-10-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.