Biträdande jurist

Ledig tjänst på Agenda Advokatbyrå

Sök ledigt jobb som Biträdande jurist i Uppsala. Nu finns det en ledig tjänst på Agenda Advokatbyrå i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-05.

Hitta till arbetsplatsen på Agenda Advokatbyrå

Arbetsplatsen hos Agenda Advokatbyrå ligger i Uppsala i Uppsala län.

Yrke Biträdande jurist
Arbetsort Uppsala län – Uppsala
Arbetsplats Agenda Advokatbyrå
Organisationsnummer 5563752822 (Ls Jobbet AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-05

Agenda Advokatbyrå består idag av drygt 20 medarbetare fördelat på advokater, biträdande jurister och administrativ personal. Nu söker vi ytterligare en erfaren biträdande jurist. Välkommen till Agenda Advokatbyrå!

Erfarenhet är en av nycklarna till framgång inom juridiken och hos oss på Agenda har vi ett flertal advokater med över 25 års erfarenhet av kvalificerad affärsjuridik. Senaste åren har vi stärkt upp organisationen med flera nya duktiga medarbetare inom juridiken men även inom HR och affärsutveckling.

I rollen som biträdande jurist arbetar du nära tillsammans med våra advokater och i direkt kontakt med kunden. Du får arbeta i spännande uppdrag inom den komplexa affärsjuridiken, tillsammans med kompetenta och härliga kollegor.

Vi söker dig som har avslutat dina juridikstudier med goda resultat och med minst 3 års arbetslivserfarenhet som jurist, helst från byråverksamhet. Vi ser gärna att du är tingsmeriterad.

Vi vill att du ska dela vårt intresse för affärer och affärsutveckling och ser gärna att du tänker nytt och tar egna initiativ. Du är driven och inkännande i din roll som konsult och strävar alltid efter att leverera ditt arbete med hög kvalitet. Du vill utvecklas långsiktigt med oss och våra kunder, men har också hög ambition här och nu.

För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka i ditt arbete och att du får utrymme att vara dig själv. Samtidigt förväntar vi oss att du har ett tydligt eget driv och är självgående i dina uppgifter. Vi ger nyanställda möjlighet att prova på flera olika rättsområden under de första åren hos oss. Men har du redan nu en bild av inom vilket verksamhetsområde din passion ligger, förtydliga gärna det i din ansökan.

Hej Ylva, du är vår senast tillkomna delägare, hur kommer det sig att du valde Agenda?

”Jag valde Agenda för att jag såg att det var en byrå med oerhört kompetenta medarbetare och en byrå där alla tilläts att lyckas. Under mina år på byrån har jag hela tiden fått frihet under ansvar och det stöd som har krävts för att utvecklas som jurist och advokat, konsult och numera även som företagare. Jag har hittat en arbetsplats där mina styrkor har kommit till sin rätt och jag är väldigt stolt över att numera vara delägare i byrån och få vara med och utveckla den till något ännu bättre.”

- Ylva Lindahl Hennel, Advokat och partner

Du anställdes nyligen som biträdande jurist på Agenda, kan du beskriva din första tid på byrån?

”Det första jag märkte när jag började på Agenda var att byrån har en genuint trevlig stämning på kontoret och att kollegorna bryr sig om varandra. Jag har därtill känt mig välkommen sedan dag ett. Här på Agenda förväntas man ta eget ansvar samtidigt som man omges av kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Det finns en tydlig förväntansbild att utvecklas inom advokatbyrån men samtidigt värnar byrån om att medarbetarna ska ha en fungerande balans mellan arbete och fritid. Jag känner att jag utvecklas varje dag och trivs jättebra på Agenda.

- Oscar Ramsin, Biträdande jurist

Annat bra att veta

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag! Välkommen med din ansökan senast 5 juni 2022.

Denna rekrytering hanteras av Jobbet.se och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Skaränger på mail sofie.skaranger@jobbet.se

eller via telefon 0703-426600

Varmt välkommen med din ansökan.

Krav

  • Juristexamen
  • Minst 3 års erfarenhet som jurist
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Tingsmeritering från allmän- eller förvaltningsdomstol
  • Tidigare erfarenhet från byråverksamhet


Om arbetsgivaren - Agenda Advokatbyrå

Hos Agenda får man mer än bara juridisk rådgivning, man får en relation som bygger på förtroende, ansvar och integritet. Vi är framåt, tillförlitliga och personliga.

Vår organisation består av såväl erfarna advokater som lite yngre biträdande jurister, med det gemensamma målet att affärsjuridik ska leda till affärsframgång. Vi är stora nog att leverera även i de mest komplicerade uppdragen men också små nog att alltid vara personliga.

Vi arbetar brett med affärsjuridik och genom åren har vi bland annat riktat in oss på fastighetsbranschen, life science-området, ägarledda företag och den offentliga sektorn. Med juridiska tjänster och som experter och rådgivare i ett vidare perspektiv är vi så mycket mer än jurister. Vi är en partner.


Är du intresserad av tjänsten på Agenda Advokatbyrå? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Biträdande jurist är 2022-06-05.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.