Verksamhetshandläggare till Svenska kyrkan

Ledig tjänst på Academic Work

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Uppsala. Nu finns det en ledig tjänst på Academic Work i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är 08:00-17:00. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-19.

Hitta till arbetsplatsen på Academic Work

Arbetsplatsen hos Academic Work ligger i Uppsala i Uppsala län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Uppsala län – Uppsala
Arbetsplats Academic Work
Organisationsnummer 5565595450 (Academic Work Sweden AB)
Anställningsvillkor 08:00-17:00
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Academic Work Just nu söker Svenska kyrkan en verksamhetshandläggare till avdelningen för fastigheter, service och kulturarv. Du kommer ha en betydande roll och jobba nära avdelningschefen med varierande administrativa arbetsuppgifter. I rollen får du möjlighet att utvecklas inom områden som kommunikation, ekonomi och administration.

OM TJÄNSTEN
Svenska kyrkan finns över hela Sverige och består av drygt 1 300 församlingar. På avdelningen för fastigheter, service och kulturarv i Uppsala är det 50 medarbetare som arbetar med allt från reception, internationella bistånd och underhåll av kyrkor samt övriga kulturarv. I denna roll kommer du att jobba närmast avdelningschefen med administrativa uppgifter kopplat till deras verksamhet. Tjänsten innebär stora kontaktytor internt och är perfekt för dig som gillar administrativt arbete i kombination med kommunikation och ekonomi.

Här välkomnas du in till en förstående och inbjudande arbetsplats som verkar för ett bättre samhälle. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med möjlighet till förlängning och överrekrytering direkt av Svenska kyrkan om samarbetet uppskattas av båda parter.

Du erbjuds
- Stor bredd på arbetsuppgifter och verksamhet
- Att arbeta inom en stor, rikstäckande organisation
- En kultur med högt i tak som genomsyras av prestigelöshet

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Stötta avdelningschefen i hennes dagliga arbete
* Sammanställa rapporter och följa upp bland annat nyckeltal samt hållbarhetsdata
* Bidra i utvecklingen av avdelningens processer
* Biträda i budgetarbete och delårsrapporter
* Ta fram underlag för beslut och kravspecifikationer vid utvecklingsarbete och upphandlingar
* Övriga uppgifter kopplat till den dagliga driften


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant universitet- eller högskoleutbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom administration
- Har grundläggande kunskaper inom ekonomi
- Har goda kunskaper i Officepaketet
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas och trivas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Är du intresserad av tjänsten på Academic Work? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2023-10-19.

Sök andra jobb som administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb