Forenede Service söker lokalvårdare till Upplands-Bro

Ledig tjänst på Förenade Service i Sverige AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Upplands-Bro. Nu finns det en ledig tjänst på Förenade Service i Sverige AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och enligt kollektivavtal. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-19.

Hitta till arbetsplatsen på Förenade Service i Sverige AB

Arbetsplatsen hos Förenade Service i Sverige AB ligger i Upplands-Bro i Stockholms län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Stockholms län – Upplands-Bro
Arbetsplats Förenade Service i Sverige AB
Organisationsnummer 5565555272 (Forenede Service AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå enligt kollektivavtal
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-19

Forenede Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1300 medarbetare.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi är ett ledande serviceföretag, men har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet till våra medarbetare.

Hos oss är alla jobb lika viktiga och vi står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärsutveckling. På Forenede Service bryr vi oss om varandra och har en hjälpsam kultur med högt i tak där trivsel och engagemang är i fokus.
Vi söker nu lokalvårdare till Upplands-Bro.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Du har god social kompetens och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Det tillhör vardagen att arbeta under viss tidspress varför du bör trivas med att ha mycket att göra och kan planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter medarbetare som bidrar till god stämning och hjälpsamhet.

Vi söker medarbetare både på heltid och deltid. 

Krav:

Kunskaper i svenska: måste kunna förstå instruktioner och kunna kommunicera med våra kunder

Tidiare erfarenhet av städning 

Meriterande:

Städutbildning

Körkort B 

Notera att vi innan anställningens start kommer att göra en kontroll ur belastningsregistret. 

Som anställd hos Forenede Service finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Samtliga anställda erbjuds friskvårdsbidrag och nyanställda utbildas i vår yrkesskola för att få rätt förutsättningar i den nya rollen. 
Är du intresserad av tjänsten på Förenade Service i Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-12-19.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb