Kompaniövningsledare till Internationella utbildningsenheten

Ledig tjänst på Försvarsmakten

Sök ledigt jobb som Officer i Upplands-Bro. Nu finns det en ledig tjänst på Försvarsmakten i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt fm lönestruktur. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på Försvarsmakten

Arbetsplatsen hos Försvarsmakten ligger i Upplands-Bro i Stockholms län.

Yrke Officer
Arbetsort Stockholms län – Upplands-Bro
Arbetsplats Försvarsmakten
Organisationsnummer 2021004615 (Försvarsmakten)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt fm lönestruktur
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-31

Försvarsmakten Om enheten

Internationella utbildningsenheten (IntUtbE) på LG leder planering, genomförande och utvärdering av Försvarsmaktens insatsspecifika utbildning. Utbildningen syftar till att förbereda förband och enskilda att kunna genomföra internationella operationer i rätt tid med rätt förmågor. Genom detta bidrar enheten till Försvarsmaktens tillgänglighet, trovärdighet och operativa förmåga i genomförandet av internationella operationer.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Kompaniövningsledaren har främst hand om skyttekompaniet som roterar till insatsområdet Mali. Du kommer inom ramen för skyttekompaniets ansvarsområde ta ett stort eget ansvar för planering, genomförande och utvärdering av utbildningen inför internationell insats. Under utbildningsskedet består uppgiften såväl i att bistå vid värdering av förbandet som att vara övningsledare i kompanimoment. En viktig del i genomförande och uppföljning är att dokumentera utbildningsresultat och vid behov föreslå åtgärder för att nå utbildningsmålsättningarna. Du kommer att delta i dialoger med uppsättande förband och övriga orgE för att utforma insatsutbildningen på bästa sätt. I planeringen ingår även att följa utvecklingen inom exempelvis FN avseende de krav som ställs på förband och enskilda inför insats.


Arbetet innefattar perioder av högt arbetstempo och kan vara krävande men också givande då du träffar och arbetar med människor från hela Försvarsmakten. Arbetet medför delvis att du genomför uppföljning och utbildning på annan ort vilket ger stor variation i arbetet, men det förekommer därmed resor i tjänsten.

Kvalifikationer


• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• Goda kunskaper i engelska
• Yrkesofficersexamen
• God datorvana
• B-körkort

 

Meriterande


• Genomfört internationell insats
• God förståelse i FM planeringsprocesser
• Tjänstgöring i kompaniledning


Personliga egenskaper
Du skall kunna representera såväl IntUtbE som Försvarsmakten både inom och utom riket varvid hög integritet och ett korrekt personligt uppträdande är ett måste. Du bör inneha en stor förmåga till tempoväxling och arbetet kräver att du jobbar med dina kollegor då vi alla jobbar mot samma mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt:

Nivå:OF2/OR7-8
Arbetsort: Kungsängen
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enlig överenskommelse

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt dokumenterade utbildningar.

Sista ansökningsdatum är 2021-12-31


Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
C 2.Avd Kn Sofia Svärd eller personalchef Robin Bergström. Nås via växeln: 08-584 540 00.


Fackliga representanter: OF Livgardet -Stefan Morin, SEKO Thomas Klasson, SACO Johan Gillemyr, OFR/S Kenneth Hartikainen samtliga nås via växeln: 08-584 540 00


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livgardet är ett av Försvarsmaktens största förband med anor från 1521, vilket innebär att vi firar 500-årsjubileum 2021. Vi utbildar morgondagens soldater, liksom militärpoliser och personal som ska genomföra internationell insats. Vi bevakar de kungliga slotten, vi har säkerhets- och markstridsförband, vi föder upp och tränar hundar till Försvarsmaktens insatsförband. Vi ansvarar också för att bevara och utveckla svensk militärmusiktradition. Vår verksamhet sträcker sig från Sollefteå till Karlskrona, från Göteborg till Stockholm och Uppsala.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Är du intresserad av tjänsten på Försvarsmakten? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Officer är 2021-12-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Stockholm
  Stabsofficer på HR Centrum

  Ledigt jobb som officer på Försvarsmakten i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som officer
 • Stockholm
  Officer till rollen som avdelningschef, HR Centrum

  Ledigt jobb som officer på Försvarsmakten i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som officer
 • Upplands-Bro
  Utbildningsofficer vid Livgardesgruppen

  Ledigt jobb som officer på Försvarsmakten i Upplands-Bro

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som officer
 • Upplands-Bro
  Kompaniövningsledare till Internationella utbildningsenheten

  Ledigt jobb som officer på Försvarsmakten i Upplands-Bro

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som officer
 • Upplands-Bro
  Planeringsofficer till Internationella utbildningsenheten

  Ledigt jobb som officer på Försvarsmakten i Upplands-Bro

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som officer