Lagermedarbetare till Ramirent i Brunna!

Ledig tjänst på OnePartnerGroup Bemanning AB

Sök ledigt jobb som Lagerarbetare i Upplands-Bro. Nu finns det en ledig tjänst på OnePartnerGroup Bemanning AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-05.

Hitta till arbetsplatsen på OnePartnerGroup Bemanning AB

Arbetsplatsen hos OnePartnerGroup Bemanning AB ligger i Upplands-Bro i Stockholms län.

Yrke Lagerarbetare
Arbetsort Stockholms län – Upplands-Bro
Arbetsplats OnePartnerGroup Bemanning AB
Organisationsnummer 5590750187 (OnePartnerGroup Bemanning AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-05

OnePartnerGroup Bemanning AB Om tjänsten
I rollen som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att sköta inkommande material som varit ute hos kunder och använts på byggarbetsplatser. Du kommer att genomföra enklare besiktningar för att se att det inte är skador på maskinerna.
Materialen som kommer in är byggmaskiner vilket är allt från skruv- och mutterdragare till större maskiner. Vidare förekommer även sedvanligt lagerarbete i form av plock samt viss lossning och lastning kan förekomma.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 07–16 och du kommer att arbeta i Brunna siten men ska kunna ta dig till andra siter vid behov.

I tjänsten som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Sköta inkommande material
- Enklare besiktning av material
- Plocka material
- Truckkörning

Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.

Om dig
Eftersom du kommer att arbeta med maskiner ser vi att du har maskinkunskap, är praktiskt lagd och händig. Ett krav för tjänsten är att du innehar truckkort med behörighet A1-A4 och B1-B4 samt truckerfarenhet.
Som person är du flexibel, noggrann och en lagspelare som fungerar lite som spindeln i nätet. Vidare ser vi att du kan ta egna initiativ samt har god datavana. Meriterande för tjänsten är att du behärskar engelska språket i tal och skrift.
Då du kommer vid behov åka till andra siter är B-körkort ett krav.

Krav för tjänsten är:
- Truckbehörighet A1-A4 + B1-B4
- B-körkort
- Maskinkunskap 
- Flexibilitet, noggrannhet och stresstålighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Athina Bagiopoulou, athina.bagiopoulou@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
Är du intresserad av tjänsten på OnePartnerGroup Bemanning AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerarbetare är 2023-12-05.

Sök andra jobb som lagerarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb